Primăria comunei Timișești/ Comunicat

0

În cazul în care veți executa operațiuni de tăiere sau toaletare a arborilor cu un coronament ce se intersectează sau se află sub rețeaua de înaltă sau medie tensiune, vă rugăm să aduceți la cunoștință acest lucru Primăriei pentru a urma procedura care se impune.

Această măsură este solicitată de cadrul legal, iar nerespectarea ei conduce la sancțiuni.

Scopul este îndeplinirea acțiunii în condiții de siguranță și integritate. 

În urma curățării unui copac aflat în vecinătatea rețelei electrice, pe cont propriu, neanunțându-se primăria, s-au încrucișat două fire electrice, contact ce a dus la avaria sistemului de iluminat public din perioada 09-14 februarie 2019, în localitatea Timișești, zona PT2. Acest fapt a provocat disconfortul cetățenilor din zona afectată, dar a fost și un factor generator de costuri suplimentare pentru primărie, plătindu-se intervenția autorizată. Tot de aici s-a prelungit timpul de remediere deoarece a fost necesară verificarea întregii rețele în loc să se intervină direct pe punctul defecțiunii. 

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Primăria comunei Timișești

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate