La Târgu Neamţ taxele şi impozitele rămân aceleaşi şi în anul 2014

1

In dezbaterea publica desfasurata miercuri 20 noiembrie, de la ora 14:00, in sala de sedinte a CL au fost puse in discutie doua acte normative privind stabilirea taxelor si impozitelor, dar si stabilirea taxelor de concesiune si inchiriere la nivelul orasului pe anul 2014. Desi, invitatia la dezbatere a fost adresata tuturor cetatenilor din Targu Neamt, prezenti si interesati de viitorul lor au fost doar trei. Domnul Irimia, in calitate de cetatean al orasului a avut cele mai multe lucruri de spus. In replica, consilierul Mihaela Marian a tinut sa precizeze situatia prezentata in mod negativ la adresa administratiei locale.

Pe langa dezbaterile publice, Primaria Targu Neamt a aratat ca se poate si altfel si ca aici exista democratie, transparenta, puncte diferite de vedere, nu ca la alte primarii unde acest gen de dezbateri sunt cu usile inchise  si  primarul invita doar pe cei care il” pupa in fund”. Felicitari primariei pentru aceasta dezbatere publica.

Viorela Gherasim

1 Comentariu
  1. IULIAN spune

    Oare chiar nu exista cadrul legal ca jignirile si umilintele impuse de unii cetateni sa fie eradicate? Oare chiar suntem in stare sa acceptam toate invectivele aduse de cetateni unei administratii si alesilor locali fara a reactiona legal? Oare indiferent de ce problematici pot ridica acesti cetateni ei nu pot fi opriti in a fi recalcitranti si agresivi aducand amenintari si calomniind institutia si functionarii publici?? Sigur exista cai legale prin care si administratia locala sa poata reaminti acestui gen de cetatean cu ale sale manifestari ca trebuie sa se comporte in limitele bunului simt, intr-un cadru civilizat chiar daca e nemultumit, ca si acesta trebuie sa aiba demnitate si sa respecte o institutie, si mai presus de toate sa-i reaminteasca faptul ca statutul sau de cetatean trebuie sa se incadreze in aceleasi limite ale normalului si suportabilitatii, asa cum si administratia trebuie sa respecte si sa se incadreze in limitele legilor prin actiunile sale, functionarii respectand o deontologie profesionala si respectand un cod de conduita strict impus de norme si reglementari.
    Cer si eu ca si multi alti cetateni ai acestei urbe, ca orice manifestare agresiva cu investive si calomnii, acuze si agresivitati verbale sa fie condamnate si sa fie luate masuri civile impotriva celor ce le practica, impotriva celor ce-au demonstrat pana acum buna credinta si dorinta de a face ce e mai bine pentru comunitate.
    Atitudinea si evolutia prestarii discursului la aceasta sedinta din partea acestui cetatean, denota o lipsa de demnitate a sa ca om, ca cetatean, o lipsa enorma de respect si o disperare si frustrare a faptului ca toate problemele sale nu tin ca rezolvare de autoritatea locala.Cu astfel de atitudini, neluand nicio masura, asemenea cetateni pe viitor sunt in stare sa decurga si la agresiunni fizice asupra celor ce cred ei ca-i nedreptatesc.
    Luati atitudine administrativa civila impotriva acestor manifestari, indiferent din partea cui vin ele, fiti obiectivi si eficienti ca si pana acum.A FI DEMN SI A AVEA ONOARE E GREU PENTRU UNII CU PARUL ALB.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate