Grădiniţa Nr. 2 la prima aniversare în noul sediu

7

       Gradinita Nr. 2 din Targu Neamt a implinit un an de cand isi desfasoara activitatea in noul sediu. In cinstea aniversarii, cadrele didactice si copii gradinitei au organizat marti, pe 26 noiembrie, un spectacol artistic prezentat invitatilor. Din partea Primariei orasului, la eveniment au participat edilul Daniel Harpa, vicele Traian Humulescu si consilierii Mihaela Marian si Gheorghe Trofin. Oaspetii au fost prezenti si din partea Inspectoratului Scolar Neamt, Casa Corpului Didactic si de la conducerea Liceului “Ion Creanga”. Programul artistic oferit in dar de copiii Gradinitei Nr. 2 a fost precedat de un act liturgic, oficiat de un sobor de cinci preoti, in care Sfantul Stelian – Ocrotitorul copiilor, a devenit patronul spiritual al unitatii de invatamant prescolar.

Viorela Gherasim

7 Comentarii
  1. Gumila Gumila spune

    Aniversarea uni gradinite???? Minune mare! De cand? Gradinita este parte componenta a scoalii nr.2, ianinte fiind a scolii nr.8 actualul liceu Conta, manifestarea fiind o mare grandomanie, o satisfacere a unor orgolii gratuite, o ocazie gratuita si ieftina, fortata de pupare a mainilor unor superiori, de lingusire si o sfidare fata de alte institutii.Parerea mea.

  2. John spune

    Mai Gumila, de cate ori ai lasat un comentariu,numai ai criticat,oare ai fi tu corectitudinea intruchipata?

  3. Gumila Gumila spune

    Mai John! Unde-ai vazut tu sarbatoarea unei gradinite mai omule?? In tot judetul nu s-a auzit o asemenea nazbatie! Se sperie ciorile de la pod si salbaticiunile padurii.Interesele sunt altele mai tu cel ce reactionezi doar ca sa scrii ceva ca poate alta treaba n-ai, daramite argumente.Asa fac niste oameni ce vor sa linguseasca mai Johnica si mai trebuie tu sa afli ca aia ce au organizat caraghioslacul au interese majore majore, mai ales ca inainte pupau si erau slugile lui Arnautu mai omule, ceea ce iar nu stii posibil.Dar ce sa-i faci? Stii ca John a fost un rege ce si-a condamnat si asuprit poporul in epocile trecute ale Regatului Unit?? Afla tu mai Johnele ce-a patit acel rege, ca sa nu o patesti si tu.Doar soarta l-a pedepsit, dar a patit-o rau caci si el era rau si nu prea le avea cu realitatea, cu simtul si pulsul caracterelor oamenilor.Invata oleaca de istorie universala ca nu-ti va strica.

    1. John spune

      Mai Gumila! Nu te supara dar eu istorie universala stiu destula, chiar pot sa-i invat si pe altii,dar sa lasam asta deoparte ca nu se leaga cu subiectul in discutie. Se vede mai Gumila ca ai stat numai pe acasa, adica nu prea ai iesit prin lume.In tarile din vest se fac asemenea aniversari; pt. scoli, gradinite, universitati etc, dar ce sai faci mai Gumila, asta este,mai iveti si tu cateceva!

      1. Gumila Gumila spune

        Sigur mai Johnele! Noroc ca te-ai nascut tu ca ce ma faceam eu acum? Trebuie sa accept ca toti pupincuristii lui Arnautu sa se dea in stamba sa danseze pe garduri si sa vanture stegulete ca sa obtina doar avantajele noii puteri? Sa accept ca acestia sa devina noii parveniti ai epocii actuale? Sa tac si sa inghit? Mai Johnele mai ma confunzi mai!Eu am olecutica de caracter si cam stiu si pe ce lume traiesc mai omule, ce sacali zambitori ne inconjoara si cam de ce am ajuns in mizeria asta.Dar asa e la noi.Hai sa traiesti!

  4. . spune

    Exact asa facea si Arnautu!!!A PLECAT CUMVA ARNAUTU DIN FRUNTEA TARGULUI SAU NU????

  5. Ana spune

    Dupa razboi multi….se arata!De ce nu ati vorbit pe vremea lui Arnautu,vorbiti acum!Si care e problema ca si-a serbat gradinita ziua,cu ce va incomodeaza???!Dar asa e romanul,sa moara capra vecinului!Eu zic ca e un lucru bun mai iesim din anonimat sau trebuie sa cerem voie ofticosilor care se ocupa cu critica??Ne place sa auzim lucruri frumoase despre scoli,gradinite din alte orase ,dar de noi sa se scrie doar de rau, ca asa vor unii!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate