Se caută bucătar pentru spital [Târgu Neamț]

3

Spitalul Orășenesc „Sf. Dimitrie” Târgu Neamț a scos la concurs un post vacant de bucătar, cu jumătate de normă.

Ca și condiții specifice, candidații trebuie să fie aibă calificare în meseria de bucătar și minim un an vechime în meserie.

Dosarele de înscriere la concurs se pot depune zilnic, între orele 11.00- 15.00, la serviciul RUONS până la data de 11 iulie, ora 15.00.
=Sunt necesare următoarele documente: cererea de înscriere la concurs, copia actului de identitate, consimțământul privind prelucrarea datelor cu character personal, copiile documentelor studiilor și ale altor acte care atestă efectuarea unor specializări, carnetul de muncă sau adeverința care atestă vechimea în muncă și, după caz, în specialitate; cazierul judiciar; adeverință medicală care să ateste starea de sănătate corespunzătoare eliberată de medicul de familie; copia fișei de evaluare a performanțelor profesionale sau recomandare de la ultimul loc de muncă sau de la școala absolvită, curriculum vitae, copii după actele de stare civilă, copie după chitanța de plată a taxei de participare la concurs (50 lei).

Concursul are loc pe 22 iulie și constă într-o probă scrisă (redactarea unei lucrări sau test grilă, în prezența comisiei de concurs) și o probă orală sau interviu.

Cei interesați pot obține mai multe informații la numărul de telefon 0233790824 int. 225 sau 252.

3 Comentarii
  1. Ioan spune

    Oare cât e spaga ? Pt . asistent medical e 7000 euro , pt infirmiera e 3000 euro pt bucătar oare cât este ? PS : sumele sunt de acum 1 an și este posibil sa se fi mărit !

    1. Andreea Trăsnea spune

      Oamenilor legii le-ati spus asta? Dacă se știe, dar nu se ia atitudine.. degeaba comentăm.

      1. The Dog spune

        Dragă Andreea, tu vezi cumva vreun asistent medical (proaspăt ieşit de pe băncile şcolii, să zicem) să aibă tăria şi sprijinul cuiva într-un astfel de demers? Săracul, el e disperat după absolvire să prindă un job undeva…. O plângere la poliție cum că i s-a cerut mită la angajare, îi va aduce mai mult ca sigur finalul carierei in sistemul medical de stat înainte să înceapă. Plus umblatul pe la tribunal, declaraţii, lămuriri, cutare…. crezi că de asta are chef un tânăr? Eu sunt sigur că nu!!! Dacă se dă şpagă pentru ocuparea unui post la spital? :)))))))
        :)))))
        :)))))
        :)))))
        Wow!!!!
        :))))
        :))))

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate