Accident cu 5 victime, drum blocat la Ocea [ACTUALIZARE]

0

Un grav accident rutier s-a produs în urmă cu scurt timp, pe raza comunei Grumăzești, județul Neamț. Conform primelor informații, patru sau cinci persoane ar fi rănite, iar dintre acestea două sunt încarcerate.

Potrivit ISU Neamț, la locul solicitării s-au deplasat două echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD de prim ajutor.

La locul accidentului se deplasează si două ambulante de la SAJ, și poliția.

Revenim cu informații.

ACTUALIZARE ora 19.50:

Accidentul rutier s-a produs pe DJ 155 I, în localitatea Topolița (Ocea). Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Neamț, un TIR ar fi intrat în coliziune cu o autoutilitară. Drumul este blocat.

foto de la locul accidentului
sursa: ISU Neamt

ACTUALIZARE ora 20.10: Persoanele au fost descarcerate. Două dintre ele – un bărbat în vârstă de 69 de ani si o femeie de 58 ani- au fost preluate de către echipajul SMURD.

Alte trei persoane au fost preluate de către echipajele Serviciului de Ambulanță (un bărbat de 46 de ani și o femeie de 45 de ani- cele două victime care au fost descarcerate, și o minoră de 15 ani.

Toate cele cinci persoane erau constiente.

ACTUALIZARE ora 20.50: Drumul a fost deblocat și traficul în zonă- reluat.

CITEȘTE AICI ce spun polițiștii că s-ar fi întâmplat (click)


Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate