Deputatul Ionel Arsene în rolul lui Moş Nicolae la Târgu Neamţ

4

      In seara de 6 decembrie, Mos Nicolae a capatat infatisarea deputatului Ionel Arsene care a impartit daruri membrilor PSD, veniti cu nepotii si copiii. Sediul social-democratilor a devenit in scurt timp neincapator, iar cei mai nerabdatori au fost cei mici. Dupa scurtele urari de bine din partea presedintelui PSD Neamt, Ionel Arsene si a presedintelui Organizatiei PSD Targu Neamt, Daniel Harpa, cel mai asteptat moment –cel al cadourilor – a declansat forfota in randul celor prezenti si zambete pe chipurile celor mici.

Viorela Gherasim

Si la Piatra Neamt, „Mosul” a venit la fel la fel ca si la Tirgu Neamt, cu cadouri pentru copii

4 Comentarii
  1. ibrahim spune

    Nu a dat la copiii saraci,tot la cei bogati…..ban la ban,si paduche la golan…..

  2. mario nicolas spune

    D-l deputat nu prea a fost cuminte si nu a primit nici un cadou. Cadourile vin la Bucuresti din spaguțe și interese personale! Acțiunea a fost facuta de PSD dar tot copiilor din PSD! Această acțiune trebuia făcută copiilor săraci,cu dizabilități celor care au întradevăr nevoie de această sărbătoare în casele lor!

  3. . spune

    Daca Arsene vrea sa stie cate parale face in ochii targovetilor ,atunci sa incerce o candidatura UNINOMINALA LA postul de primar .DEGEABA UMBLA DUPA IMAGINE CA NU ARE stofa nici de lider ,nici de sef!CAT TIMP ESTE DISPUS SA BAGE BANI IN POLITICA TOTI SEFII LUI IL ACCEPTA.ESTI CAM STANGACI IN TOT CE FACI DL ARSENE.STANGACI TARE SI NECREDIBIL INDIFERENT DE CATE GESTURI DE GENUL ASTA FACI!NU TE PRINDE HAINA DE SEF DE NICI UN FEL!

  4. Sile spune

    ADMIN : Comentariul dumneavoastra foarte negativ la adresa domnului Arsene a fost cenzurat pentru ca aduceti acuzatii grave fara dovezi si fara a va declina identitatea. Daca ceea ce spuneti despre Ionel Arsene este adevarat, va rog sa ne contactati sa trimitem o echipa de filmare sa spuneti tot ce aveti in fata unei camere de luat vederi, ca sa nu fim noi raspunzatori pentru acuzatiile grave pe care le aduce un anonim. Va promitem ca ce aveti de spus va fi publicat in integralitate.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate