Sărbătoare pe Valea Ozanei/ 25 august- Ziua comunei Pipirig

0

Duminică, 25 august este Ziua comunei Pipirig.

 Evenimentul se va desfășura sub genericul ”SĂRBĂTOARE PE VALEA OZANEI”, fiind organizat de Primǎria și Consiliul local al comunei nemțene, de la ora 13.00, în centrul civic.

Scopul principal al acestui eveniment ȋl reprezintǎ promovarea imaginii comunei Pipirig.

Vasile Dorneanu- primarul comunei Pipirig

„Un capitol aparte îl constituie promovarea artiștilor locali-copiii și tinerii cu aptitudini artistice, dar și a întreprinzǎtorilor, a meșterilor populari din comună, precum și a elevilor de la Liceul Pipirig care își vor expune produsele deosebite pe care le-au realizat”, ne-a precizat primarul Vasile Dorneanu.

In cadrul evenimentului, vor fi sărbătorite și recompensate cuplurile care ȋmplinesc 50 de ani de cǎsǎtorie.

De asemenea, vor fi felicitați și recompensați părinții copiilor născuți în perioada octombrie 2018- 31 iulie 2019. Ziua comunei este prilejul ideal și pentru a felicita și recompensa elevii de la Liceul Tehnologic “Ion Creangǎ” Pipirig și școlile arondate din comunǎ care au obținut rezultate deosebite la olimpiadele școlare, la examenul de evaluare naționalǎ și la examenul de bacalaureat în anul 2019.

Pe scena special amenajată în centrul civic al localității, vor urca la ceas de sărbătoare și artiști renumiți la nivel national, gata să cânte și să încânte publicul: Constantin Bahrin, Alexandru Brădățan, Viorica Macovei, Ștefan Eșanel, Grigore Gherman, Misha, Andreea Bănică.

Vreau ca Ziua comunei sǎ fie o sǎrbǎtoare a tuturor pipirigenilor, din țară și din străinătate, fiindcă toți iubim comuna natală, indiferent de locurile în care ne poartă valurile vieții.

Vă așteptăm cu drag!”, transmite Vasile Dorneanu-primarul comunei Pipirig.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate