În stare gravă după ce s-a răsturnat cu tractorul într-o râpă

1

Un bărbat în vârstă de 48 de ani a ajuns în stare gravă la Compartimentul de Primire Urgențe (CPU) din cadrul Spitalului Orășenesc Sf. Dimitrie Târgu Neamț după ce s-a răsturnat cu tractorul într-o râpă.

foto cu caracter ilustrativ (sursa: portalsm.ro)

Nefericitul incident s-a produs astăzi, 24 august și a fost anunțat în jurul orei 12.30.

La fața locului (satul Groși, comuna Brusturi) s-au deplasat două echipaje de pompieri de la Detașamentul Târgu Neamț. Au găsit victima inconștientă. De asemenea, bărbatul era deja scos de sub tractor de către cetățeni, potrivit sll. Irina Popa- purtător de cuvânt al ISU Neamț.

La locul intervenției a ajuns și un echipaj al Serviciului de Ambulanță. Potrivit unor surse neoficiale, asistentul de pe Salvare a reacționat prompt și l-a intubat, starea  victimei fiind critică. Posibil să-i fi salvat, astfel, viața…

La această oră (13.40), bărbatul se află în CPU Târgu Neamț. A fost stabilizat, iar medicii de aici au decis transferul său către UPU Piatra Neamț pentru investigații suplimentare.

Revenim cu informații.

Multă sănătate pacientului și jos pălăria pentru asistentul de pe Ambulanță!

1 Comentariu
  1. Alex spune

    Ziar tg neamt hai sa punem punctul p i, si sa spunem lucrurilor pe nume!
    Sigur o sa fiu criticat dar prea multa atentie si prea multe laude la adresa persoanelor din sanatate, invatamant, administratie locala smd….
    Eu zic sa apreciem toata societatea. Nu am vazut pe nimeni sa aprecieze si clasa muncitoare, un vulcanist ca datorita lui traim dupa schimbul de anvelope, un croitor, ca datorita lui avem haine, un cioban ca datorita lui avem lapte, branza smd…..
    De ce trebuie sa vedem doar reportaje cu doctori sau politisti care au facut nustiu ce si ca si-au riscat viata. Dar cand s-au gandit ca vor sa se faca doctori, asistenti nu stiau ca o sa aiba conditii mizere si ca meseria lor e sa salveze vietile oamenilor indiferent de clasa sociala??? Nu au stiut ca salariile nu sunt mari??? De ce vor mariri de salarii??? Sau la politisti nu au stiut ca trebuie sa se lupte cu infractorii??
    Hai sa nu mai plangem aceste specimene de oameni care au ales meseriile doar pt bani, salarii si cafele!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate