Ei sunt Fotografii Târgului:

3

Fotografii sunt, de obicei, oamenii care încearcă să pună în cea mai bună lumină, la propriu și la figurat, locurile în care viețuiesc ori pe care le vizitează.

De Zilele orașului Târgu Neamț, ediția Oamenii Locului, organizatorii au gândit un concurs dedicat lor și desfășurat pe facebook. Tot ce trebuia să facă potențialul concurent era să trimită cele mai frumoase cinci fotografii pe care le-a realizat, cu și despre Târgu Neamț.

Duminică, 8 septembrie, primarul Daniel Harpa a anunțat și câștigătorii concursului intitulat, sugestiv, Fotograful Târgului. Astfel, fotografiile realizate de Cristi Irimia i-au adus acestuia locul III, iar pe locul II s-a clasat Dumitrel Ungureanu. Locul I a fost revendicat de Lucian Iancu.

Este o mare mândrie pentru mine să fiu apreciat drept >fotograful târgului< în cadrul concursului organizat cu prilejul Zilelor Orașului Târgu Neamț. Le mulțumesc organizatorilor, juriului și tuturor celor ce m-au încurajat în desfășurarea și dezvoltarea acestei activități (…)

Lucian Iancu

Fiind un produs al capitalismului de mulți ani, m-am apucat voluntar, în antiteză cu imaginile negative, să fotografiez și să încerc să pun în cea mai bună lumină lucrurile bune din jurul nostru. Am primit reacții pozitive de-a lungul timpului dar și apostrofări … dar important este faptul că mă simt liber și vă recomand ca atunci când veți vedea un lucru rău să vă poziționați de partea bună a lucrurilor!”, a transmis fotograful Lucian Iancu.

Concursul a avut drept scop promovarea locurilor, oamenilor și valorilor orașului de pe Valea Ozanei. Iar premiile puse la bătaie au fost pe măsură (premiul I – 700 lei, premiul II – 500 lei și premiul III – 300 lei).

Mulțumim tuturor participanților!
Jurizarea a fost realizată de Foto Club Neamț, din Piatra Neamt prin fotografii: Vlad Luncanu, Ciprian Babor, Ionut Stefanescu, Ciprian Negură, Toma Ștefan. Le mulțumim pentru colaborare
!”,
a precizat primarul Daniel Harpa.

Iată ce imagini au surprins fotografii târgului:

  • LUCIAN IANCU (premiul I):
  • DUMITREL UNGUREANU (locul II):
  • CRISTI IRIMIA (locul III):
3 Comentarii
  1. Lecu spune

    felicitari Cristi Irimia!!!!

  2. CatalinAz spune

    …toatesunt realizari de exceptie facute de ,,cineva,, care STIE sa manuiasca camera…in cepriveste ierarhizarea locurilor, SUBIECTIVISM clar!!!…

  3. vasquez spune

    Bravo Luci!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate