Deputatul Dănuţ Andruşcă: „Îmi propun pentru 2020 să rămân un om al faptelor, cu credinţa că voi fi acolo unde Dumnezeu va dori”

0

A început un an nou. Și cum primele 12 zile ale anului sunt în legătură cu cele 12 luni ce vor veni, cu toţii de facem planuri în această perioadă, ne reconfigurăm traseul în viaţă şi ne propunem ca 2020 să fie un an prosper, cu iniţiative şi realizări pe măsură. În rândurile de mai jos, aflaţi cu ce gânduri începe anul 2020 Dănuţ Andruşcă, deputat de Neamţ şi fost ministru al Economiei:

Cred că important este să fim în primul rând oameni realiști și echilibrați în tot ceea ce facem și ne propunem să facem.

La fel de important este să rămânem reali, pentru că problema cea mai mare este între percepție si realitate, între adevăr si iluzie. Sunt tot mai puţini oamenii care aleg ceea ce este real, dar mai dificil, mai puţin spectaculos, care necesită muncă serioasă şi sunt tot mai mulţi cei care aleg să păcălească publicul cu diferite tertipuri, aşa cum sunt, din păcate, din ce în ce mai mulţi, cei care aleg să se lase păcăliţi de aceste tertipuri de publicitate.

Am citit în aceste zile, de la tot felul de oameni falşi mesaje la fel de false. Găsesc acest lucru profund regretabil şi greşit. Sărbătorile trebuie să vină cu gânduri curate, iar dacă tu sacrifici aceste zile sfinte şi le foloseşti să manipulezi, atunci ce lucru bun poate ieşi din asta?

deputatul Dănuţ Andruşcă

În plus, electoratul anului 2020 este mai inteligent si mai sofisticat, nu mai merge după fentă, aşa cum era cazul în epoca Băsescu sau alte epoci de tristă amintire.

Cred că toţi politicienii trebuie să se trezească în 2020, iar gândirea lor să fie la oameni şi pentru oameni. Să aibă o gândire reală şi un comportament real.

Eu îmi propun pentru 2020 să rămân un om real, un om normal, un om al faptelor, deschis dialogului, cu umor, cu echilibru şi cu credinţa că voi fi acolo unde Dumnezeu va dori”.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate