Dr. Pătrașcu, noul manager al Spitalului din Târgu Neamț

8

De astăzi, 3 aprilie, dr. Alexandru Pătraşcu este managerul interimar al Spitalului Orăşenesc „Sf. Dimitrie” din Târgu Neamţ.

Decizia a fost luată după ce directorul Florin Apostoae a acceptat postul de manager interimar la Spitalul Județean de Urgență din Piatra Neamț (click AICI pentru articol).

Informaţia ne-a fost confirmată de către primarul Daniel Harpa.

Dr. Florin Apostoae este unul dintre cei mai buni manageri din judeţ. Ne-a lăsat spitalul pus la punct, ba chiar a făcut și achiziţia pentru aparatul de testare pentru Covid-19, trebuie să ajungă în maxim zece zile.

Într-adevăr, de astăzi este manager interimar domnul doctor Pătrașcu. Am încredere în el,  a înfiinţat Compartimentul de Ortopedie şi este apreciat atât de pacienţi, cât şi de colegi. A fost rezidentul domnului dr. Botez de la Iaşi.

Sper să ducă mai departe proiectele începute de dr. Apostoae. Îi urez mult succes!”, ne-a declarat primarul Daniel Harpa.

Noul manager al spitalului de sub Cetate, dr. Alexandru Pătrașcu este originar din R. Moldova și are 33 de ani. A absolvit UMF Iași și este medic ortoped.

Director medical la spitalul din Târgu Neamț rămâne dr. Gabriela Supărţanu.

8 Comentarii
  1. Mariam StefanDacă spune

    Foarte bun managerul,de aia nu a dat examen,iar când a dat examen s luat 4 și primarul harpa a anulat examen care era 99 la suta luat de de alt medic ( știți că e rudă cu Arsene prin alianță)

  2. Mariam StefanDacă spune

    Vorbim de Dr apostoae

    1. Lipan mariana spune

      Va doresc mult succes nu e ușor dar sunteți tînăr și aveți calități Sunteti om înainte de a fi medic și asta e o virtute Ma bucur ptr dumneavoastră

  3. Eu spune

    Dumnezeu sa fie cu el ,si sa nu se uita la fata omului,

  4. Anca spune

    Felicitări domnului doctor Patrascu. Îi urez mult succes în continuare

    1. Mariam StefanDacă spune

      un foarte bun profesionist ,este un mare câștig pt spitalul Tg Neamț

  5. Ana Morhan spune

    Felicitări,Mult succes!!!

  6. Un cetatean spune

    Dacă a fost rezidentul dr Botez de la spitalul de recuperare poate spune cit este șpagă pentru o proteza de sold subventionata de CNAS -10000 LEI ,Șeful sectiei fiind cel gasit cu fisetul plin de euro la flagrantul DNA NÒ COMENT CINE CONDUCE SPITALUL!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate