Aventură cu avarii în Pipirig

2

       Sambata seara, in jurul orei 17, un autoturism a fost avariat dupa ce s-a izbit de un podet si a alunecat intr-un sant de pe marginea drumului. O tanara soferita din Iasi a pierdut controlul volanului in timp ce cobora cu viteza o panta din satul Dolhesti si a ramas cu masina suspendata. Din fericire, fata a scapat doar cu o sperietura buna reusind sa iasa singura din masina. Peisajul aventuros a atras imediat atentia primilor doi conducatori auto care au trecut prin zona si i-au acordat o mana de ajutor fetei. Oamenii s-au mobilizat rapid. Unul si-a pus la dispozitie centurile pentru tractare, iar celalalt sofer a agatat Nissanul avariat de Jeepul sau pentru a-l repune pe carosabil. Dupa cateva incercari, operatiunea de salvare a reusit, iar tanara a fost indrumata spre Postul de Politie al comunei pentru a obtine o dovada care sa-i permita circulatie pe drumurile publice.

Viorela Gherasim

2 Comentarii
  1. urtymud spune

    Asa ”ziar ” , asa stire !

  2. :-) spune

    noroc ca era o domnisoara la volan,ca altfel nu se aruncau atatia binevoitori ;-). o sa ma simt mai in siguranta deacum inainte cand o sa conduc pe drumurile patriei ;-)).Felicitari „salvatorilor”

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate