Comandantul Detașamentului din Târg, „Pompierul de onoare al județului Neamț”

2

Mr. Mihai-Bogdan Burdulea, comandantul Detașamentului de Pompieri Târgu Neamț a primit insigna onorifică de „Pompierul de onoare al județului Neamț”.

Distincția i-a fost înmânată marți, 5 februarie, de către subprefectul Nicolae – Doru UNGUREANU, la finalul evaluării activității ISU Neamț în anul 2018 (detalii AICI- CLICK).

Cu multă modestie, mr. Burdulea ne-a declarat:“Meritele sunt ale tuturor colegilor de la Detașamentul din Târgu Neamț. Nu aș fi putut face nimic fără sprijinul și munca camarazilor mei și vreau să le mulțumesc pe această cale! Eu doar mi-am făcut datoria.  

Țin să mulțumesc comenzii pentru apreciere! Insigna onorifică pe care am primit-o este o încununare a tuturor acțiunilor și activităților din anul 2018. E o recompensă importantă, un impuls ca pe viitor să-mi fac datoria și mai bine și să-mi duc la bun sfârșit îndatoririle și sarcinile, ca membru al familiei ISU Neamț.

2018 a fost un an destul de greu pentru Detașamentul de Pompieri Târgu Neamț. Am fost puși la încercare cu situații multiple, complexe și de durată. Am avut incendii destul de mari, inundații pe Valea Muntelui, incendii de vegetație și fond forestier, accidente rutiere, plan roșu… A fost un an cu foarte multe acțiuni la care am participat și, repet, nu aș fi putut face nimic fără sprijinul, aportul și susținerea camarazilor mei din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu Neamț.

Satisfacția personală apare atunci când mă întorc la bază, cu toată echipa întreagă și mulțumit că misiunea a fost îndeplinită cu succes”.

Felicitări și mult succes în continuare!

Personalul este cea mai importantă resursă a ISU Neamţ. Fără un personal foarte bine pregătit, sănătos şi motivat, nu ne putem îndeplini la un nivel optim, ce este mereu în creştere, misiunile. Din această raţiune, preocuparea pentru îndeplinirea misiunilor este strâns legată de grija pentru personalul din subordine, se precizează într-un comunicat de presă emis de ISU Neamț.

Andreea Trăsnea

2 Comentarii
  1. Oana spune

    Sa fie sanatosi !!!

  2. Marius Teliuta spune

    Felicitări!!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate