Dacă duminică ar fi alegeri parlamentare, cu cine ați vota?

3
Sorry, there are no polls available at the moment.
3 Comentarii
 1. uncetatean spune

  As vota cu ..bunica ! Parca nu se stie ca votul nostru nu prea mai conteaza. Noi suntem masa de oameni de umplutura. Intre EI se hotarasca proportiile de voturi pentru ciolan.
  Nu s.a schimbat nimic de la secolul 18 incoace. Decat fetele oamenilor.
  Politica din ziua de azi e pierdere de timp si bani. Mai bine ar aduna oamenii pentru recoltarile de toamna , decat pentru campanii din astea de votare parlamentare. Daca s.ar folosi acei 15-20 minute pierduti la votare pentru o activitate benevola pentru comunitate , am iesi ca natie mai in avantaj.
  Referitor la politica – da , as merge la vot cu cea mai mare placere daca as sti ca cei pe care ii votez vor fi premiati sau pedepsit pentru faptele lor. Dar tocmai ca acest lucru nu se intampla. Indiferent de consecinte ei isi vor vedea de treburile lor de parca nimic nu s.ar fi intamplat in tara asta.
  Concluzia e ca mai bine ii tratez si eu cu indiferenta ca sa fie totul echitabil.

 2. AR spune

  NU am crezut in viata mea ca reformarea partidelor inseamna la PNL SEnat ..tot Eugen Tapu (de 20 ani subpefect,senator ,ministtru secretar de stat la Tariceanu….) ,iar la PSD….de toata jena….. pentru lumea cu ceva minte din acest partid.Arcan!! Cu madam Arcan….indiferent pe ce post ..PSD-ul demonstreaza ca a ajuns la FUNDUL SACULUI cu resusrse umane acceptabile.Celelalte partide……fac figuratie….!ASTA NU E REFORMA IN CLASA POLITICA!

 3. un cetatean spune

  Interesant e ca procentul ‘altcineva ‘ este destul de mare. Oare se va schimba ceva?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate