Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 25 iunie 2019
  • :
  • :

De la noapte, inclusiv în NEAMȚ: Ninsori, intensificări temporare ale vântului, precipitații mixte, polei

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o informare meteorologică de ninsoi, intensificări temporare ale vântului, precipitații mixte şi polei.

Conform meteorologilor, în intervalul 9 ianuarie, ora  22:00 – 11 ianuarie, ora 12:00, vor fi perioade cu precipitaţii, predominant ninsori, în toate regiunile şi se va depune strat nou de zăpadă local mai consistent, în special în Moldova.

În Dobrogea, în sudul şi în estul Munteniei, precum şi în sud-estul Moldovei, vor fi precipitaţii mixte ce vor favoriza formarea poleiului, iar cantităţile de apă vor depăşi 15 – 20 l/mp.
În noaptea de joi spre vineri (10/11 ianuarie) şi vineri (11 ianuarie) vor fi intensificări temporare ale vântului în jumătatea de est a teritoriului şi la munte, cu viteze mai mari, cu rafale în medie de 55 – 65 km/h pe crestele montane şi în Moldova, unde ninsoarea va fi viscolită.

Potrivit celor menționate de ANM, în funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, ar putea actualiza informarea de vreme severă emisă miercuri.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *