IMPORTANT: Din cauza unor avarii, unii utilizatori vor rămâne fără apă timp de 24 de ore

0

Pentru remedierea unei avarii la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situaţia neplăcută de a întrerupe temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă începând de astăzi 04.01.2021 ora 09.30 până la data de 05.01.2021 ora 09.00 în Comuna Răucești.

Vor fi afectați utilizatorii de pe strada Principală din Satul Răucești și utilizatorii de pe strada Principală din Satul Ungheni.

*****

Pentru remedierea unei avarii la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situaţia neplăcută de a întrerupe temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă în Satul Cut din comuna Dumbrava Roşie astăzi, 04.01.2021 în intervalul orar 09.30-13.30.

Vor fi afectați utilizatorii de pe străzile: Morii, Pădurarului, Baltagului, Salcâmului, Luminiş, Părului.

Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectați pe care îi asigurăm că echipele APA SERV fac tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei potabile.

Pentru informații suplimentare beneficiarii noștri pot suna la Dispeceratul APA SERV care funcționează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul Companiei http://www.apaserv.eu.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

dolinex

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate