Înscrieri la Centrul Județean de Excelență Neamț, anul școlar 2020-2021

0

În perioada 14-26 septembrie 2020 se vor face înscrierile în vederea constituirii grupelor de elevi în cadrul Centrului Județean de Excelență la Piatra-Neamț, Roman și Tîrgu Neamț.

Înscrierile se vor face online, începând cu data de 14 septembrie 2020.

Detalii privind grupele care vor constitui, modul în care vor fi selectați elevii și link-ul către formularul de înscriere sunt postate pe site-ul Centrului Județean de Excelență Neamț, secțiunea comunicări.

*****

Centrul Județean de Excelență Neamț a început să funcționeze în clădirea Colegiului Național „Petru Rareș” din Piatra-Neamț la data de 7 mai 2015 (prin O.M. nr. 4634 din 25.09.2014). Finanțarea centrului este asigurată de primăriile Piatra-Neamț, Roman și Tîrgu Neamț din resurse proprii, iar activitățile de pregătire a elevilor capabili de performanțe înalte sunt găzduite de mai multe unități de învățământ din județ, după cum urmează:

–       la Piatra-Neamț: Colegiul Național „Petru Rareș”, Colegiul Național „Calistrat Hogaș”, Colegiul Național de Informatică și Școala Gimnazială Nr. 2

–       la Roman: Colegiul Național Roman Vodă și Liceul Tehnologic Vasile Sav

–       la Tîrgu Neamț: Colegiul Național „Ștefan cel Mare”, Liceul „Vasile Conta” și Colegiul Tehnic „Ion Creangă”

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate