(METEO) Cum va fi vremea până pe 7 martie – Estimarea evoluției valorilor termice

0

ESTIMAREA EVOLUŢIEI VALORILOR TERMICE ŞI A PRECIPITAŢIILOR ÎN INTERVALUL 22 FEBRUARIE – 07 MARTIE 2021

MOLDOVA
În prima săptămână, în ansambu vremea va fi mai caldă decât în mod obișnuit, dar vor fi fluctuații în evoluția temperaturilor maxime, astfel că media acestora va fi cuprinsă între 8 și 14 grade, cu cele mai ridicate valori în 25 și 26 februarie. În această perioadă, media temperaturilor minime va crește de la -4 grade până spre valori de 0…1 grad.

Primăvara calendaristică va debuta cu maxime la nivelul regiunii de 6…8 grade și minime de -2…0 grade, cu o tendință generală de scădere spre finalul celor două săptămâni de prognoză.
Probabilitate pentru precipitații va fi mai ridicată în a doua săptămână de prognoză. Până atunci, doar izolat vor fi condiții de burniță în zonele joase de relief.

LA MUNTE
Până în 26 februarie vremea va fi caldă pentru această perioadă, cu o medie a valorilor maxime de 6…9 grade și minime de -2…0 grade. Răcirea prognozată pentru finalul lunii februarie, va determina maxime în medie de 0…2 grade, ce se vor menține fară variații importante și în prima săptămână de martie, iar media minimelor va scădea la -7…-5 grade.
Probabilitatea pentru precipitații va fi în creștere după 27 februarie.

Sursa: meteoromania

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate