Ninsori și carosabil umed în jumătatea nordică a Moldovei/Cum se circulă pe drumurile naționale

0

La acest moment, traficul pe drumurile naționale din zona Moldovei se desfășoară normal, fără blocaje cauzate de starea carosabilului sau a vremii.
Carosabilul este umed, cu zăpadă frământată în strat de 0-2 cm spre acostament în județele Suceava, Botoșani și Neamț, uscat cu porțiuni umede și zăpadă frământată 0-1 cm spre acostament în județul Vrancea, respectiv umed cu porțiuni uscate, în restul regiunii.
Cerul este acoperit, cu ninsori abundente în județul Suceava, respectiv cu ninsori slabe și moderate pe raza județelor Botoșani, Iași, Vaslui, Galați și Vrancea.

sursa foto: DRDP Iași

Temperatura aerului este cuprinsă între -3°C (Suceava, Câmpulung Moldovenesc, Piatra-Neamț) și 1 – 2°C (Iași, Bârlad, Focșani, Galați).
În continuare, până pe 25 martie, zona de munte a județelor Suceava, Neamț, Bacău și Vrancea se află sub avertizare Cod galben de ninsori moderate și viscol, recomandarea noastră către participanții la trafic fiind aceea de a circula cu prudență și cu echiparea corespunzătoare a autovehiculelor.
La acest moment, se intervine pe toate sectoarele pe care se înregistrează precipitații sub formă de ninsoare, iar pe timpul nopții, la nivelul DRDP Iași s-a acționat cu 125 autoutilaje și s-au răspândit 845,6 tone material antiderapant.

Informații privind starea drumurilor naționale din zona Moldovei:
Dispecerat DRDP Iași: 0232/213168
Dispecerat CNAIR: 021.9360/021.264.33.33/021.264.33.34
TELVERDE: 0800.809.360
dispecerat@andnet.ro

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate