Peste 5000 de consumatori au rămas fără energie electrică, ca urmare a codului portocaliu de vreme rea

0

ACTUALIZARE Ora 22.00- ISU Neamț precizează: Ca urmare a avertizării meteorologice cod portocaliu emis pentru județul Neamț, Delgaz Grid ne-a informat că localitatea Răucești este afectată din punct de vedere al alimentării cu energie electrică. 158 de consumatori nu sunt alimentați cu energie electrică. Se lucrează pentru remedierea situației.

ACTUALIZARE Ora 20.00 – Ca urmare a avertizării meteorologice cod portocaliu emis pentru județul Neamț, localitățile Timișești și Răucești sunt afectate din punct de vedere al alimentării cu energie electrică. 907 de consumatori nu sunt alimentați cu energie electrică. Se lucrează pentru remedierea situației.

Știre inițială:

Ca urmare a avertizării meteorologice cod portocaliu emis pentru județul Neamț, localitățile Timișești, Răucești, Ungheni, Șoimărești, Groși și Brusturi sunt afectate din punct de vedere al alimentării cu energie electrică.

5377 de consumatori nu sunt alimentați cu energie electrică.

Se lucrează pentru remedierea situației.

dolinex

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate