Primăria Târgu Neamţ, nominalizată pentru premiul „Instituţia Anului în asistenţă socială”

2

Primăria oraşului Târgu Neamţ este singura instituţie din judeţul Neamţ nominalizată la categoria „Instituţia anului”, în cadrul renumitului eveniment Gala Naţională a Excelenţei în Asistenţă Socială.

Luni, 19 februarie, Colegiul Naţional al Asistenţilor Sociali din România (CNASR) a dat start votului online.

Premiul „Instituţia Anului” este râvnit de 50 de instituţii în total, din mai toate judeţele ţării.

Etapa votului online durează până luni, 26 februarie, ora 0.00, iar nominalizaţii care vor obține un număr cât mai mare de voturi vor intra în etapa de jurizare (27 februarie-12 martie). Finaliștii vor fi premiați în seara de gală, la Ateneul Român, gazda evenimentului fiind și de data aceasta Andreea Marin.

„Această nominalizare ne onorează nespus. Felicitări domnului decan Doru Buzducea, preşedinte al CNASR, pentru modul în care promovează asistenţa socială!

Este un domeniu asupra căruia noi, ca instituţie, ne aplecăm cu prioritate alături de colegii de la Direcţia de Asistenţă Socială. Încercăm să venim în sprijinul persoanelor defavorizate, iar fiecare reuşită ne aduce şi o satisfacţie morală. Sunt convins că toate personalităţile şi instituţiile nominalizate contribuie la dezvoltarea permanentă a sistemului de protectie socială din România, aşadar le urez mult succes în continuare!”, a declarat Daniel Harpa, primarul oraşului Târgu Neamţ.

Puteţi susţine Primăria oraşului Târgu Neamţ cu un vot aici: http://poll.cnasr.ro/poll/14  După ce bifați în dreptul instituţiei Primăria oraşului Târgu Neamţ, nu uitați să apăsați butonul VOTAT din josul paginii.

Evenimentul organizat de CNASR și își propune să celebreze Ziua Mondială a Asistenţei Sociale prin premierea celor mai dedicați asistenți sociali, dar şi a celor care au contribuit la promovarea asistenţei sociale.

Andreea T.

2 Comentarii
  1. Constantin spune

    Mult succes în ceea ce faceți pentru oraș.

  2. Anonim spune

    Un oras fara locuri de munca,fara investiții,plin de gropi in asfalt, fara locuri suficiente de parcare dar campion la persoane asistate social!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate