S-a oprit apa!

1

Apa Serv zona Nord punct de lucru Tirgu Neamt, a sistat apa potabila mai multor blocuri din orasul Tirgu Neamt. Aceste blocuri au primit somatii de plata insa multi locatari nu au vrut sa isi plateasca facturile asa ca, cei de la Apa Serv zona Nord au sistat acest serviciu.
Conform celor afirmate de doamna Veronica Petrescu, Sef Seviciu Comercial Zona Nord – Tirgu Neamt, datoriile unora dintre asociatiile de proprietari sunt mai mari de cinci sau sase luni, iar situatia nu mai putea continua in aceasta maniera, motiv pentru care s-a procedat la oprirea acestui serviciu.

Reporter: Ciprian Sangeap, Operator imagine, Editor montaj: Dacian Anitei

1 Comentariu
  1. Iulian Merticaru spune

    Saracii cei ce sunt cinstiti si-si platesc corect facturile!! Tot ei trebuie sa fie pedepsiti si lasati fara apa din cauza debitorilor rau platnici si de fapt inconstienti.Metoda din partea companiei e simpla si ar trebui aplicata rapid!
    Se ridica apometrul si se blindeaza racordul la locatarii datornici, lasandu-le celorlalti cetateni onesti buni platnici serviciul de furnizare a apei potabile functional, deoarece ei n-au nicio vina.
    E asa de greu sa respectam buna credinta?????

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate