Sicriu repatriat din Italia, alt mort găsit înăuntru!

2

O familie îndoliată din comuna Brusturi, jud. Neamț, a avut parte de un șoc de nedescris. Rudele așteptau repatrierea trupului neînsuflețit al unui bărbat decedat în Italia – frate, soț și tată a două fete, răpus de o boală necruțătoare. Firma specializată care transporta sicriul nu a ajuns în terenul stabilit în contract, ci cu întârziere. Când au deschis sicriul, membrii familiei au constatat stupefiați ca înăuntru era o altă persoană decedată – o femeie pe care nu o cunoșteau.
Șoferul autoturismului a încercat să-i calmeze, însă rudele defunctului confundat au anunțat poliția. Agentul din Brusturi s-a arătat depășit de situație iar angajatul firmei care se ocupa cu transportul decedaților a refuzat categoric rudele când acestea au cerut să arate actele care trebuiau să însoțească trupul neînsuflețit.
Nervoși, membrii familiei îndoliate au cerut explicații, speriați că nu știau unde a ajuns sicriul cu mortul lor.În cele din urmă, la poarta lor s-a oprit un alt autoturism al aceleiași firme, în care se afla sicriul corect. Cel mai probabil rudele bărbatului decedat în Italia vor da în judecată societatea care a încurcat sicriele și le-a provocat atât de multă durere într-un moment atât de tragic.
Femeia decedată, care a fost adusă din greșeală în comuna Brusturi, era așteptată de familia ei în județul Iași. Sperăm că până la urmă a ajuns la destinație.


Reporter: Andreea Trăsnea/ Imagine: Dacian Aniței

dolinex
2 Comentarii
  1. Elena Ignat spune

    Furt de cadavre

  2. AR spune

    Culmea …trasnportul sicrielor s-a facut cu masina speciala sau cu aceeasi cu care se c are diverse colete?? Legea ce spune?? Plimbam hoiturile cu aceeasi masina care transorta si alte marfuri?DETALII AVETI?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate