Spitalul din Târgu-Neamț angajează MEDIC ATI fără concurs

0

Spitalul Orășenesc Sfântul Dimitrie Târgu-Neamț organizează procedura de ocupare fără concurs, pe durata instituirii stării de risc epidemiologic și biologic, a unui post vacant, și anume MEDIC specialist A.T.I. la Secția Chirurgie Generală- Compartiment A.T.I.

Ca și condiții specifice, se cer următoarele: diplomă de medic sau diplomă de licență în medicină, certificat de medic specialist în specialitatea A.T.I., certificat de membru al Colegiului Medicilor din România valabil pe anul în curs, asigurare de malpraxis.

Depunere dosarelor pentru angajare se poate face în perioada 28-29 iulie, între orele 8.00 și 15.00. Dacă vor fi mai mulți candidați admiși după selecția dosarelor, se organizează și proba de interviu, în data de 30 iulie.

Încadrarea se va face în baza unui contract individual de muncă și va înceta de drept în cel mult 30 de zile de la data încetării stării de alertă, conform prevederilor art.11 din Legea nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei COVID-19.

Medicii interesați pot găsi mai multe informații AICI (click)

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate