Târgu Neamț: Avarie la rețeaua de apă potabilă, mai multe străzi afectate

1

Pentru remedierea unei avarii survenite, astăzi, 14 noiembrie, la rețeaua de distribuție  a apei potabile din orașul  Târgu Neamț, strada Ștefan cel Mare, Compania Județeanaă Apaserv S.A a fost nevoită să sisteze furnizarea apei potabile începând cu ora 13:30, până la remediere.

Sunt afectați de lipsa apei consumatorii de pe străzile Ștefan cel Mare, Libertății, Castanilor, Daciei, precum și de pe străzile adiacente.

ApaServ cere scuze tuturor utilizatorilor afectați și asigură că echipele ApaServ fac tot posibilul pentru remedierea avariilor într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei potabile.

Pentru informatii suplimentare, utilizatorii pot suna la Dispeceratul ApaServ care functionează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340, sau pot accesa site-ul companiei http://www.apaserv.eu

1 Comentariu
  1. Maria spune

    Nu mai cereți scuze faceți proiecte și schimbați conductele vechi de 60de ani.la salariile care le încasați mai trebuie sa și munciți.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate