Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
duminică 22 septembrie 2019
  • :
  • :

Târgu Neamț: Invitație la Ziua Eroilor

Joi, 6 iunie cu ocazia Zilei Eroilor, Primăria și Consiliul Local Târgu Neamţ,împreună cu Casa Culturii, vă invită să participaţi la ceremonialul care va avea loc la Monumentul Eroilor situat pe bvd. Ştefan cel Mare.

Deschiderea manifestării are loc la ora 11.45, cu primirea invitaților, după care toţi cei prezenţi vor păstra un moment de reculegere în memoria eroilor neamului românesc, care s-au jertfit pe câmpurile de luptă.

După intonarea Imnului de Stat şi a Imnului Eroilor, vor depune coroane la baza monumentului  închinat eroilor reprezentanţi ai instituţiilor publice, asociaţii, şcoli etc.

Programul manifestărilor continuă cu slujba de pomenire a eroilor, oficiată de un sobor de preoţi din Protopopiatul Târgu Neamţ.

După alocuţiunile rostite de către invitați, târgunemţenii prezenţi la eveniment vor asista la un program artistic pregătit de elevi ai unităţilor şcolare din oraş.

Andreea T.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *