Târgu Neamț, în topul celor mai frumoase mini – orașe din România

1

Târgu Neamț ocupă a treia poziție în clasamentul celor mai frumoase orașe din România (categoria sub 30.000 de locuitori).

podium

Conform sondajului realizat de site-ul onlinereport.ro, Calafatul se clasează pe primul loc, cu 5417 de voturi (13% din numărul total de voturi). Târgu Secuiesc, cu 3886 de voturi, ocupă a doua poziție în clasament, după ce, în ultimile zile, a reușit să depășească voturile obținute de Târgu Neamț, în urma  promovării făcute de ziarele ungurești (iwiw.hu și hirmondo.ro). Locul patru este ocupat de Sighișoara, cu 2585 de voturi.

3417 de persoane au votat Târgu Neamț ca fiind cel mai frumos oraș din România (categoria sub 30.000 de locuitori).

Sondajul a avut loc în perioada 7 februarie- 15 martie 2014. Au fost incluse 115 orașe din România, cu o populație mai mică de 30000 de locuitori. În total, au votat 41.661 de persoane.

Andreea Trăsnea

1 Comentariu
  1. ALMAȘANU DANIEL spune

    D
    a fraților da habar n-aveți cât ne-am muncit și ce mobilizare a fost pe Facebook pentru asta.Au votat și prietenii noștri plecați afară.La un moment dat eram chiar pe locul întâi.Îmi pare rău de Sighișoara că a căzut pe 4.Calafatul nu merită în nici un caz locul întăi.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate