Sicriu repatriat din Italia, alt mort găsit înăuntru!

2

O familie îndoliată din comuna Brusturi, jud. Neamț, a avut parte de un șoc de nedescris. Rudele așteptau repatrierea trupului neînsuflețit al unui bărbat decedat în Italia – frate, soț și tată a două fete, răpus de o boală necruțătoare. Firma specializată care transporta sicriul nu a ajuns în terenul stabilit în contract, ci cu întârziere. Când au deschis sicriul, membrii familiei au constatat stupefiați ca înăuntru era o altă persoană decedată – o femeie pe care nu o cunoșteau.
Șoferul autoturismului a încercat să-i calmeze, însă rudele defunctului confundat au anunțat poliția. Agentul din Brusturi s-a arătat depășit de situație iar angajatul firmei care se ocupa cu transportul decedaților a refuzat categoric rudele când acestea au cerut să arate actele care trebuiau să însoțească trupul neînsuflețit.
Nervoși, membrii familiei îndoliate au cerut explicații, speriați că nu știau unde a ajuns sicriul cu mortul lor.În cele din urmă, la poarta lor s-a oprit un alt autoturism al aceleiași firme, în care se afla sicriul corect. Cel mai probabil rudele bărbatului decedat în Italia vor da în judecată societatea care a încurcat sicriele și le-a provocat atât de multă durere într-un moment atât de tragic.
Femeia decedată, care a fost adusă din greșeală în comuna Brusturi, era așteptată de familia ei în județul Iași. Sperăm că până la urmă a ajuns la destinație.


Reporter: Andreea Trăsnea/ Imagine: Dacian Aniței


Reclama sponsorizata
Articole, Facebook Comune, Stirea zilei, Stiri locale, Targu Neamt

2 Comentarii

 1. AR 20 martie 2016 la 10:26 -  Răspunde

  Culmea …trasnportul sicrielor s-a facut cu masina speciala sau cu aceeasi cu care se c are diverse colete?? Legea ce spune?? Plimbam hoiturile cu aceeasi masina care transorta si alte marfuri?DETALII AVETI?

 2. Elena Ignat 19 martie 2016 la 5:54 -  Răspunde

  Furt de cadavre

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. *

Stiri de ultima ora

 • Inundații-Neamț-400x200

  Cod Galben de inundații în județul Neamț

  Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor a emis Cod Galben de Inundații pentru râurile Bistriţa, Moldova şi Trotuş din judeţul Neamţ.
  Avertizarea de Cod Galben este valabilă în intervalul 27 […]

Ramofarm Târgu Neamț

Sondaj

Cum credeți că vor fi următorii 4 ani pentru orașul Târgu Neamț?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...

Piața Publică

Stiri locale

Spatiu publicitar

Reclama sponsorizata
Reclama sponsorizata

Neglijenta-invitatie deschisa la furt

Publicitate

monumente

cetate

cuiejdel

humulesti

neamt

bacau

harghita

roman

roznov

piatra

neamt news

seosite

romaniahost

einstein

Editie print