Sicriu repatriat din Italia, alt mort găsit înăuntru!

2

O familie îndoliată din comuna Brusturi, jud. Neamț, a avut parte de un șoc de nedescris. Rudele așteptau repatrierea trupului neînsuflețit al unui bărbat decedat în Italia – frate, soț și tată a două fete, răpus de o boală necruțătoare. Firma specializată care transporta sicriul nu a ajuns în terenul stabilit în contract, ci cu întârziere. Când au deschis sicriul, membrii familiei au constatat stupefiați ca înăuntru era o altă persoană decedată – o femeie pe care nu o cunoșteau.
Șoferul autoturismului a încercat să-i calmeze, însă rudele defunctului confundat au anunțat poliția. Agentul din Brusturi s-a arătat depășit de situație iar angajatul firmei care se ocupa cu transportul decedaților a refuzat categoric rudele când acestea au cerut să arate actele care trebuiau să însoțească trupul neînsuflețit.
Nervoși, membrii familiei îndoliate au cerut explicații, speriați că nu știau unde a ajuns sicriul cu mortul lor.În cele din urmă, la poarta lor s-a oprit un alt autoturism al aceleiași firme, în care se afla sicriul corect. Cel mai probabil rudele bărbatului decedat în Italia vor da în judecată societatea care a încurcat sicriele și le-a provocat atât de multă durere într-un moment atât de tragic.
Femeia decedată, care a fost adusă din greșeală în comuna Brusturi, era așteptată de familia ei în județul Iași. Sperăm că până la urmă a ajuns la destinație.


Reporter: Andreea Trăsnea/ Imagine: Dacian Aniței

banner

Reclama sponsorizata
Articole, Facebook Comune, Stirea zilei, Stiri locale, Targu Neamt

2 Comentarii

  1. AR 20 martie 2016 la 10:26 -  Răspunde

    Culmea …trasnportul sicrielor s-a facut cu masina speciala sau cu aceeasi cu care se c are diverse colete?? Legea ce spune?? Plimbam hoiturile cu aceeasi masina care transorta si alte marfuri?DETALII AVETI?

  2. Elena Ignat 19 martie 2016 la 5:54 -  Răspunde

    Furt de cadavre

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. *

Stiri de ultima ora

  • Noapte de foc pentru pompierii din Tîrgu Neamţ

    Noaptea trecută la ora 03:46, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu la […]

Ramofarm Târgu Neamț

Pelerinaje și excursii

megatravel

Mersul trenurilor

Spatiu publicitarReclama sponsorizata
Reclama sponsorizata

Publicitate


monumente

cetate

cuiejdel

humulesti

neamt

bacau

harghita

roman

roznov

piatra

neamt news

seosite

romaniahost

einstein

Editie print