1 octombrie la Centrul de Îngrijire și Asistență Târgu Neamț [FOTO]

0

Marți, 1 octombrie, la Centrul de Îngrijire și Asistență (CIA) Târgu Neamț a fost marcată Ziua Internatională a Persoanelor Vârstnice.

În dar, cei aproximativ 60 de beneficiari ai unității au primit un gând bun și un program artistic cu muzică și dansuri populare, din partea tinerei generații.

A fost prezent si primarul orașului, Daniel Harpa, care ne-a onorat cu prezența la fiecare eveniment organizat în cadrul instituției noaste, sub conducerea directorului Arsinica Nemțanu.

Ca invitati, am avut Ansamblul Folcloric >Valea Topoliței< sub îndrumarea îndrăgitei artiste locale de muzică populară Magda Șerban, și pe interpreta Nicola Șerban, elevă la Liceul Vasile Conta”, ne-a precizat Corina Melinte de la CIA Târgu Neamț.

Un gest mic pentru a face o mare bucurie persoanelor instituționalizate aici.

Ce-i drept, pentru câteva minute, nu e atât de greu să înseninezi chipurile celor de la CIA Târgu Neamț, chipuri brăzdate de anii trecuți, de necazuri și de boală. Trebuie doar să-ți pese și să-ți faci timp ca să-i vizitezi. Căci printre ei sunt și bătrânii nimănui, bătrânii noștri, ai tuturor.

La mulți ani frumoși!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate