11 litri de sânge donați de jandarmii nemțeni/ Donează și tu, salvează o viață!

0

11 litri de sânge donați de jandarmii nemțeni în cadrul unei noi acțiuni de donare de sânge, peste 50 de litri de la începutul anului.

  ​În perioada 7 – 8 octombrie, 25 de jandarmi nemțeni au participat la o nouă acțiune de donare de sânge, subscrisă campaniei ,,Donează sânge! Salvează o viață!”, pășind pragul centrului de transfuzie pentru a patra oară în acest an. 

​Și pentru că puterea exemplului este mult mai mare decât puterea cuvintelor, la această acțiune colectivă desfășurată de jandarmii nemțeni s-au alăturat colegi care au donat pentru prima dată sânge. 

​Potrivit Compartimentului Informare, Relații Publice și cu Publicul din cadrul IJJ Neamț, scopul acestor acțiuni este de a crește gradul de conștientizare asupra importanței donării de sânge și de a încuraja cât mai mulți oameni să doneze constant deoarece sângele poate fi stocat pentru o perioadă de timp limitat.

Cei aflați în imposibilitatea de a dona sânge pentru orice motiv, pot fi voluntari prin convingerea celor sănătoși să doneze sânge, contribuind astfel la o aprovizionare sigură și permanentă cu sânge.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate