2500 de puieți plantați la Neamț/ „PSD pentru o Românie verde”

0

Joi, 7 aprilie, PSD Neamț a desfășurat o acțiune de împădurire pe Dealul Bulubești (Dumbrava), situat pe raza Ocolului Silvic Târgu-Neamț. Vremea a fost prielnică, iar social democrații cu chef de muncă și dornici să contribuie la menținerea unui mediu înconjurător prielnic viitoarelor generații au reușit să planteze circa 2500 de puieți de paltin și cireș.

La această acțiune ecologică de împădurire au participat Daniel Harpa- președinte executiv al PSD Neamț și primar al orașului Târgu-Neamț, parlamentarii Oana Bulai și Ciprian Șerban, Adrian Niță- prefectul județului Neamț, viceprimarul Vasile Apopei, dar și alți lideri și membri ai organizațiilor social democrate de femei, seniori și tineret.

Acțiunea noastră a făcut parte din campania națională >PSD pentru o Românie verde<, prin care se dorește plantare a peste 500.000 de puieți la nivelul întregii țări. Pentru că… de noi depinde să avem și să menținem un mediu curat, atât pentru noi, cât și pentru viitoarele generații„, a precizat primarul Daniel Harpa.

Cei 2500 de puieți plantați joi în Neamț de către social democrați vor contribui la realizarea acestui obiectiv, acela de a avea o Românie verde.

Îl felicit pe Daniel Harpa, primarul PSD al Târgului Neamț, pentru modul în care a organizat acest eveniment. A fost o acțiune de echipă a filialei județene (…) Felicitări tuturor pentru implicarea în acest eveniment deosebit!„, a transmis Oana Bulai, deputat din partea PSD Neamț.

Se spune că pădurea este cea mai frumoasă podoabă a pământului. Însă, în zilele noastre, mai mult se taie decât se plantează. Tocmai din acest punct de vedere, orice acțiune de împădurire merită salutată, iar persoanele care își fac timp să planteze măcar un puiet merită apreciate și date drept exemplu pozitiv.

Vreau să cred că în viitor, România va fi verde și datorită nouă!(…)”, a spus prefectul Adrian Niță.

Dacă fiecare dintre noi s-ar implica și ar planta măcar un puiet, peste zeci de ani pustiul ar deveni din nou pădure.

Andreea Trăsnea

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate