700 de șanse să devii jandarm. IJJ Neamț selecționează candidați:

0

Până vineri, 5 mai, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) Neamț selecţionează candidaţi pentru a participa la concursurile de admitere în instituţiile de învăţământ pe locurile destinate formării inițiale a cadrelor militare ale Jandarmeriei Române – sesiunea aprilie-iunie 2023.

Sunt 700 de șanse pentru cei care își doresc să urmeze o carieră militară, fiind alocate 700 de locuri pentru cele două instituții de învățământ, după cum urmează:

  • Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani: 350 locuri, din care 3 locuri pentru romi şi 3 locuri pentru alte minorităţi;
  • Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni: 350 locuri, din care 3 locuri pentru romi şi 3 locuri pentru alte minorităţi.

Candidații sunt rugați să citească cu atenție anunțul și să respecte organizarea stabilită cu privire la toate etapele desfășurării examenului de admitere, respectiv, înscrierea, depunerea dosarului în volum complet și susținerea probelor de concurs.

Pentru participarea la activitatea de recrutare, candidații trebuie să îndeplinească câteva condiții:
▪️să aibă vârsta cuprinsă între 18 și 27 ani;
▪️să fie absolvenți de liceu cu diplomă de bacalaureat;
▪️sa aibă minim nota 9 la purtare;
▪️să cunoască limba română, scris și vorbit.

Modele ale documentelor ce vor fi completate, precum și lista completă a documentelor ce vor constitui dosarul de recrutare se regăsesc pe site-ul Jandarmeriei Neamț, la secțiunea Carieră-Admitere: https://www.jandarmerianeamt.ro/category/admitere/

Toate criteriile de selecție le veți găsi și pe site-urile celor două școli:
http://www.scoaladragasani.ro/
https://www.jandarmeriafalticeni.ro/

Vă așteptăm cu drag în echipa Jandarmeriei Române!, transmite sergent major Georgiana Doboș, purtător de cuvânt al IJJ Neamț.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate