[Poza Zilei] Oare câte coroane de flori ar fi fost depuse dacă Ziua Vânătorilor de Munte nimerea înainte de alegeri?!

0
Monumentul de pe Culmea Pleșului, 3 noiembrie 2020- Ziua Vânătorilor de Munte (foto: Andrei Ștefan)

În Poza Zilei de marți, 3 noiembrie, apare Monumentul Vânătorilor de Munte, situat pe Culmea Pleșului din Târgu-Neamț. Din cauza pandemiei, în această zi specială nu a mai avut loc tradiționala manifestare militară. În schimb, nimeni nu a avut interdicție să urme până la monument cu o floare, pentru a-și cinsti eroii neamului.

Cele două coroane de flori din fotografie sunt din partea Primăriei Târgu-Neamț (+Consiliul Local) și a Unităţii Militare nr. 01037 Vatra Dornei.

Dar partidele politice? Unde au dispărut?…Punem pariu că, dacă Ziua Vânătorilor de Munte ar fi fost înainte de alegerile locale din 27 septembrie, mai toți candidații la un loc călduț și-a fi făcut timp să își arate respectul față de cei care și-au dat viața pentru patrie. Și să urce măcar o poză și pe facebook, ca să știe și votanții.

Poate ne înșelăm și, de la momentul amiezii, când a fost realizată fotografia, până în acest ceas, au mai mers și alte figuri politice la Monument.

În fine.

Respect şi apreciere pentru eroii neamului românesc. La mulți ani vânătorilor de munte din Armata Română!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate