Accesorizeaza-ti baia cu cele mai moderne produse de pe piata. Analizeaza oferta si alege intelept

0

Lumea intreaga se modernizeaza zi de zi, fiind destul de greu sa mai gasim apartamente traditionale in special in marile orase ale tarii. Pe vremuri era la moda stilul incarcat, plin de accesorii de tot felul si culori ce nu se potriveau intre ale. Astazi, insa, incepe sa fie tot mai iubita simplitatea, minimalismul. Vrem ca in casa noastra sa nu imbinam prea multe nuante sau prea multe stiluri, cele mai la moda fiind non culorile si nuantele de maro.

Baia nu este uitata in procesul de amenajare al casei, ea fiind un loc de relaxare. Astfel, ne dorim sa alegem cu grija necesarele accesorii baie pentru ca acestea sa respecte stilul casei, si ce alta nuanta e mai potrivita la orice intr-o baie daca nu gri-ul metalizat.

Da un plus de stil baii tale

Comertul este plin de accesorii baie in orice forma si din orice material. Toata lumea stie ca gasim pahare, savoniere si agatatori in orice supermarket. Problema este ca nu peste tot gasim produse durabile si de calitate. Degeaba cumparam un set de agatatori ieftine, daca dupa o luna acestea se desprind si lasa urme pe pereti sau pe faianta. Cea mai buna solutie este sa alegem produse de o calitate mai ridicata, desi preturile acestora pot fi mai mult decat dublul celor din supermarket-uri.

Accesoriile de baie comercializate de magazinele de profil sunt accesorii de care este nevoie in fiecare casa si pe care le detinem fiecare in parte. Gama acestora se extinde de la savoniere si pahare de baie pana la furtune de dus. Calitatea acestora din urma este una extrem de importanta, prin furtunul unui dus trecand zilnic presiuni ridicate ale apei; astfel trebuie ales un produs cu rezistenta la frecari, flexibil si care sa reziste la eventualele depuneri de calcar.

Seturi de accesorii

Daca sunteti in cautarea mai multor accesorii baie, solutia cea mai eficienta din punct de vedere economic este sa apelati la un set. Acestea, in acest moment, pe langa economisirea adusa de pachet in sine, prezinta si reduceri intre 10 si 35%. Seturile sunt diverse si contin intre trei si sase produse.

Seturile de trei produse contin cate o agatatoare, un suport pentru hartia igienica si, in funtie de nevoie, un suport intins pentru prosop sau o perie de wc. Setul de patru produse aduce in plus un inel pentru prosop, iar la cel de sase, se adauga o savoniera de sticla cu suport si un capac la suportul de hartie igienica. Toate acestea au un sistem de fixare pe perete ascuns.

O gama variata de accesorii pentru baie se gaseste in oferta baterii-lux.ro

Daca esti intr-un process de renovare sau daca abia acum te muti la casa ta, cu siguranta vanezi cele mai de calitate produse la un pret bun. Desi produsele din gama accesorii baie nu ocupa un loc fruntas in lista de cumparaturi in cazul unei renovari, la fel ca popularele baterii baie, e important ca acestea sa se potriveasca cu restul incaperii. Asadar, cautarea acestora trebuie facuta din timp si, de ce nu, vanate toate ofertele si reducerile, deoarece cunoastem foarte bine cheltuielile aduse de o renovare.

Pentru produse de inalta calitate, recomandam sa studiati oferta celor de la baterii-lux.ro, accesoriile variate realizate din metal si sticla putand fi incluse usor in stilul unei case. Daca va grabiti, puteti inca sa prindeti si reducerile de sezon.

Date de contact:

Telefon: 0721482872

E-mail: [email protected]

Adresa: Bucuresti,St.Cap.Ghe.Ion,Nr 11

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate