Lucrări în grafic, la cele patru blocuri de locuințe sociale din BLEBEA

3

În cartierul Blebea din orașul Târgu-Neamț, se construiesc patru blocuri de locuințe sociale.

Lucrările sunt în grafic. Într-adevăr, construim acolo patru blocuri de locuințe sociale cu câte 20 de apartamente fiecare, ce vor deveni “acasă” pentru 80 de familii de târgnemțeni, a declarat primarul Daniel Harpa.

Investiția are o valoare totată de aproape 20.000.000 lei. Fondurile provind de la bugetul de stat (prin Programul Construcțiilor de Locuințe Sociale derulat conform Legii 114/1996) și de la bugetul local al orașului.

Contractul de finanţare a proiectului a fost semnat pe 10 iulie 2019, de către primarul Daniel Harpa şi Vasile Daniel Suciu, care ocupa atunci funcția de ministru al Dezvoltării și Administrației Publice Locale.

Locuințele sociale vor fi atribuite persoanelor și familiilor îndreptățite, în funcție de criteriile stabilite de autoritățile administrației publice locale, în urma examinării cererilor solicitanților, în funcție de situația economico-socială, profesională și familială a acestora.

3 Comentarii
  1. George spune

    Am văzut de curând că s-au mai deschis șantiere și la poalele Cetății. Mă refer la lucrările din spatele sălii de sport de la stadion și la șantierul din fața depozitului de cherestea a Direcției Silvice (fructe de pădure) cum îi zic târgoveții. Ne poate lămuri careva ce se construiește?

    1. Andreea Trăsnea spune

      În fața depozitului de cherestea se construiește un bazin de înot didactic pentru copii. În parcul Cetate, ștrand cu bani de la bugetul local. În spatele stadionului, spre Ozana- zonă de agrement cu amfiteatru în prim plan, din fonduri europene.

  2. George spune

    Foarte bine!
    Spor!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate