Cum se va face vaccinarea în cabinetele medicilor de familie din Neamț

0
Campania de vaccinare – Neamț

Chiar dacă foarte mulți medici de familie din Neamț sunt împotriva campaniei de vaccinare, sau nu vor să își asume urmările acestei campanii, ea se va desfășura în continuare urmând cursul stabilit, dar în limitele posibilităților.

Din păcate, din totalul medicilor din România, doar 30% au acceptat să se implice activ în această campanie.

Coordonatorul campaniei de vaccinare în România, Valeriu Gheorghiță, a anunțat că au fost stabilite procedurile privind vaccinarea împotriva Covid-19 în cabinetele medicilor de familie care au acceptat acest lucru. Programările se realizează pe listele deschise de fiecare doctor în cabinetele din județul Neamț, iar acesta își va stabili programul de imunizare în afara orelor de lucru.

Vaccinarea în cabinetele medicilor de familie se va face cu doze care pot fi ținute la frigider, cu vaccinul AstraZeneca și Johnson&Johnson, în funcție de cantitatea pe care țara noastră ar putea să o primească în perioada următoare.

Așadar, în curând ne vom putea programa la vaccinare chiar la medicul nostru de familie în cazul în care acesta a acceptat să participe la această campanie.

Urmăriți site-ul ZiarPiatraNeamț.ro pentru a fi la curent cu știrile din județul Neamț.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate