“Viața la țară”, tabără de vară pentru copii, la Seminarul de la Mănăstirea Neamț

0

În perioada 18-22 august, Seminarul Teologic Ortodox „Veniamin Costachi” de la Mănăstirea Neamț în parteneriat cu Fundația „Noi Orizonturi” și Pepco România organizează tabăra de vară denumită „Viața la țară”.

Tabăra se adresează copiilor activi și plini de energie care iubesc natura și drumețiile.
Vă așteptăm cu drag! 🙂
”, transmit organizatorii.

Copiii vor participa la o săptămână de activități distractiv-lucrative, cu scopul de a-și dezvolta competențe utile pentru specificul comunității care se dezvoltă ca destinație ecoturistică. Printre activitățile pregătite pentru copiii participanți se regăsesc atelierele de meșteșuguri, drumeții, vânătoare de comori, pictura pe piatră, jocuri și karaoke.

Înscrierile se pot face la numărul de telefon 0757600299.

VIAȚA la țară este proiectul de descoperire, valorificare și apreciere a potențialului copiilor, profesorilor și comunităților din 3 zone rurale din România, din destinații de ecoturism, inclusiv Ținutul Zimbrului din Neamț. “Credem că tinerii merită și trebuie să fie implicați în dezvoltarea comunității lor. De aceea ne dorim să învețe să aprecieze patrimoniul natural și cultural al locurilor în care s-au născut, să învețe să identifice comorile locale, să planifice și să implementeze proiecte care să le pună în valoare. Descoperind și apreciind valorile locale ajung să se aprecieze pe ei înșiși, să fie mândri de locul în care s-au născut și cresc și să depună eforturi mai mari pentru a se dezvolta pe ei și comunitățile din care fac parte.”, precizează reprezentanții Fundației “Noi Orizonturi”.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate