„Nu ratăm nicio șansă de a atrage fonduri externe” – Ionel Arsene (FOTO)

0

Președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, a transmis un mesaj cu privire la faptul că membrii CJ participă în calitate de partener al ADRNE la un proiect numit „Sprijin la nivelul regiunii Nord-Est pentru pregătirea de proiecte finanțate din perioada de programare 2021- 2027 pe domeniile mobilitate urbană, regenerare urbană, centre de agrement/baze turistice (tabere școlare), infrastructura și servicii publice de turism, inclusiv obiectivele de patrimoniu cu potențial turistic și infrastructură rutieră de interes județean, inclusiv variante ocolitoare și / sau drumuri de legătură“ ce are ca și obiectiv principal accesarea fondurilor europene nerambursabile pentru „Îmbunătățirea nivelului de trafic al DJ 156A și DJ 208G pentru accesul la rețeaua TEN-T“ și „Protecție împotriva infiltrațiilor de apă în ziduri și spații muzeale la Cetatea Neamț“.

Grija pentru atragerea de fonduri externe este constantă în activitatea mea de președinte al Consiliului Județean Neamț!

Pentru a fi cât mai bine pregătiți să accesăm bani europeni, Consiliul Județean participă, în calitate de partener al ADRNE, la proiectul „Sprijin la nivelul regiunii Nord-Est pentru pregătirea de proiecte finanțate din perioada de programare 2021- 2027 pe domeniile mobilitate urbană, regenerare urbană, centre de agrement/baze turistice (tabere școlare), infrastructura și servicii publice de turism, inclusiv obiectivele de patrimoniu cu potențial turistic și infrastructură rutieră de interes județean, inclusiv variante ocolitoare și / sau drumuri de legătură“.

Obiectivul general al parteneriatului cu ADRNE este pregătirea de proiecte mature pentru perioada de programare 2021-2027 la nivelul Regiunii Nord-Est. Județul Neamț va primi finanțare nerambursabilă pentru elaborarea documentațiilor tehnico-economice în vederea pregătirii obiectivelor de investiții „Îmbunătățirea nivelului de trafic al DJ 156A și DJ 208G pentru accesul la rețeaua TEN-T“ și „Protecție împotriva infiltrațiilor de apă în ziduri și spații muzeale la Cetatea Neamț“.

Așa cum am spus de la venirea mea la Consiliul Județean, nu ratăm nicio șansă de a atrage fonduri externe, pentru că dezvoltarea zonei noastre este strâns legată de investiții prin care să crească nivelul de trai în județ!”, transmite Ionel Arsene.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate