IRINA (CHIRILĂ) ANDONE- comemorare la trecerea unui an de la mutarea la cele veșnice

0
IRINA  (CHIRILĂ)  ANDONE
(1982 – 2020)

Cu genunchiul plecat și inima grea, vă amintim faptul că unicul și minunatul nostru copil, IRINA, a pierdut lupta cu cancerul de sân, triplu negativ, exact acum un an, după alți doi de tratament chinuitor, îndurat cu un stoicism absolut admirabil, până în ultima clipă a mutării sale la cele veșnice, 15 octombrie 2020.

Toată viața ei a fost un suflet cald și luminos, discret și generos, iubitor de frumos, o ființă plină de empatie, cu o grijă enormă pentru cei din jur, o adevărată energie vie care își revărsa lumina peste toți cei pe care îi îmbrățișa. De când ne-a părăsit, parcă și soarele și-a pierdut lumina razelor sale, purtând alături de noi ceva din doliul întunericului, rămas în urma ei.

Acum, la comemorarea unui an, de când cei doi copii și-au pierdut mama lor, dorim să le mulțumim tuturor celor care ne-au sprijinit incredibil în acest an, care ne-au stat alături în momentele grele și care ne-au ajutat să rămânem întregi până acum.

Întreaga ta viață și iubire, dragă Irina, nu vor fi uitate niciodată!

Mami și Tati, soțul tău Mihai și minunații tăi copii, Alexandra și Robert

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate