Magazinul cu mii de tricouri cu mesaje

0

Tricoul este piesa purtata cu placere in orice anotimp, fiindca se intretine usor si da senzatia de confort celui care o imbraca. In functie de imaginatia fiecaruia, la rostirea cuvantului „tricou” in imaginatie se contureaza aspectul acestuia.

In lume si in tara exista multe modele de tricouri. Unele sunt mulate, altele largute. Vara se poarta tricouri din material subtire cu maneca scurta, iar iarna tricouri groase cu maneca lunga. Cele mai multe sunt cu decolteu rotund. Exista insa si frumoasele si interesantele tricouri cu guler sau tip polo.

Dar clasificarea nu se opreste aici, fiindca si tesatura din care sunt facute conteaza foarte mult. Cele mai apreciate sunt tricourile din bumbac de cea mai buna calitate. Se vand insa si cele din material sintetic, criteriile alegerii fiind diferite de la persoana la persoana.

Si in privinta cromaticii oferta este diversa. Tricourile uni pot fi asortate cu usurinta, cele in mai multe culori sunt preferatele tinerilor si adolescentilor, iar toata lumea cumpara si poarta cu placere tricouri cu mesaje,fiindca purtarea lor pe strada, la locul de munca, la facultate sau in oras inseamna iesirea din anonimat.

Cand oamenii ieseau fara teama in oras, isi cumparau tricouri de la magazinele din mall. Pe atunci nu se temeau de virus si aveau timp sa alerge dupa cumparaturi.

Garderoba necesita schimbari generate de ciclul anotimpurilor si de transformari ale siluetei, de curentele impuse de moda.

La inceputul scolii, toamna, primavara, vara si iarna magazinele erau pline pentru ca oamenii aveau nevoie de haine noi, haine potrivite vremii respective.

De ce ar mai iesi cineva sa cumpere tricouri acum, din moment ce exista un magazin online cu peste 1000 de modele de tricouri?

Intr-o zi nu se pot vedea toate modelele din acest magazin, de aceea este cel mai potrivit furnizor de tricouri.

Persoanele exigente sunt multumite cand au de unde alege.

In magazinul de tricouri personalizate Tricouri-misto.ro sunt numai tricouri din bumbac de cea mai buna calitate. Bumbacul este materialul acceptat si de pielea bebelusilor si a oamenilor in varsta care au devenit hipersensibili. In plus, tesatura nu se ingaureste, nu se destrama, nu se scamoseaza si nu se decoloreaza. Bumbacul nu intra la apa si are un comportament ireprosabil fata de pielea cu care intra in contact.

Tricourile din bumbac sunt apreciate pentru toate aceste calitati la care se adauga versatilitatea fata de temperaturile din jur.

Iarna bumbacul se lipeste de piele asemenea unei paturi pufoase, iar vara ofera racoarea de care este nevoie in zilele caniculare. Daca materialele sintetice se lipesc de piele, bumbacul nu face acest lucru niciodata.

Preturile acestor tricouri foarte bune din punct de vedere calitativ, frumoase si originale prin mesajul imprimat pe piept sunt mici, raportate la calitatea produselor si a imprimarii.

Tricoul cu mesajul „It Hurts At My Banana”, menit sa atraga atentia celor din jur asupra detasarii cu care abordeaza viata purtatorul acestei piese costa 44,9 lei, fiind disponibil in mai multe combinatii de culori. Cel din imaginea de prezentare este bordo cu imprimeul galben, sa se distinga bine.

Tricoul „Corona Virus” reflecta perfect felul romanului de a fi. El are puterea sa faca haz de necaz si cand este suparat sau ingrijorat.

Sub o coroana regala este scris numele virusului de temut.

„Printesa sub acoperire” este un mesaj potrivit unei domnisoare fermecatoare cu aere de printesa. Un alt tricou cu masaj remarcabil este cel de pe pieptul caruia se poate citi:„Nu sunt milionar, dar cheltui ca si cum as fi.”

Mesajele tricourilor sunt in romana si in engleza, amuzante sau militante si fac dintr-un tricou banal unul cu stil.

Oricine ar fi fericit sa primeasca in dar un tricou cu un mesaj amuzant sau personalizat cu grafica si mesajul unei persoane apropiate.

Ca placerea sa fie dubla se poate alege un tricou cu un mesaj amuzant si o cana sau o sapca avand un imprimeu in ton cu cel de pe tricou.

La categoria obiecte promotionale sunt atat de multe produse utile, incat este pacat ca pe langa tricouri pentru cuplu sau pentru intreaga familie sa nu se puna in cosul virtual si:

-sorturi de bucatarie

-hanorace cu gluga, potrivite pentru zilele in care ploua si bate vantul

-umbrele si pelerine de ploaie

-termos dublu cu peretii din inox.

Poate ca persoana draga sa tina mult la o promisiune biblica sau la un vers dintr-o poezie. Daca mesajul pe care si l-ar dori inscriptionat pe tricou nu se afla printre cele peste 1000 de modele, cel care doreste sa o surprinda ii poate comanda un tricou special cu mesajul respectiv si cu o imagine care sa il sustina.

Sunt atat de multe aforisme care merita sa fie imprimate pe tricourile din bumbac, incat vizitatorii site-ului ar trebui sa profite din plin de aplicatia: tricou sau cana cu grafica ta.

Trecatorii de pe strada pot fi mult mai optimisti citind pe tricoul cuiva:„Ma intreb, noi astia lenesi, mergem in rai sau vine cineva dupa noi?”

Multe dintre mesaje pot aduce zambetul pe buze si corecteaza comportamente. Mesajul urmator face parte din aceasta categorie: „Fuck your’s mother onion”.

Expresiile dintr-o limba nu se traduc cuvant cu cuvant in alta limba, de aceea mesajul de mai sus va starni rasul.

Lumea are nevoie de mesaje optimiste, are nevoie sa rada sau sa zambeasca si mai ales sa daruiasca.

Acum oamenii nu se mai pot imbratisa pe strada, dar distantarea sociala poate fi inlocuita de un dar, un tricou din bumbac cu un mesaj amuzant oferit cu multa iubire.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate