Primăria Târgu-Neamț vrea să modernizeze 31 de străzi prin Programul ”Anghel Saligny”. Care este valoarea investiției

0

Primăria orașului Târgu-Neamț intenționează să modernizeze 31 de străzi prin Programul național ”Anghel Saligny”.

Unul din cele mai recente programe de finanțări nerambursabile lansate în România, Programul Naţional de Investiții „Anghel Saligny”, se află în atenția administrației locale din Târgu-Neamț.

Trei solicitări au fost depuse pentru accesarea acestor fonduri.

O cerere de finanțare are în vedere modernizarea a zece străzi din orașul Târgu-Neamț, pe o lungime de 5,4 km. Valoarea eligibilă a acestui obiectiv de investiții, solicitată de la bugetul de stat, este de 13.126.473 lei.

O a doua cere de finanțare depusă de Primăria orașului vizează modernizarea altor 21 de străzi, pe o lungime totală de 9,686 km. Pentru realizarea acestui lucru, autoritatea publică locală a cerut 23.611.130 lei de la bugetul de stat.

Cea de-a treia cerere de finanțare prin Programul Național ”Anghel Saligny” are în vedere extinderea rețelei de canalizare a orașului Târgu-Neamț. Valoarea eligibilă a acestui obiectiv de investiții, solicitată de la bugetul de stat, este de 6.411.562 lei.

Rămâne de văzut dacă cele trei obiective de investiții vor fi aprobate spre finanțare.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate