“Așa DA” la Poliția Târgu-Neamț: hoți prinși rapid, prejudiciu de 28000 lei recuperat

0

Polițiștii de investigații sunt acei polițiști pe care îi cunoști mai degrabă după poreclă, decât după fizionomie. Au intuiție și fler remarcabile, cunosc multe dar vorbesc puțin și au un program de lucru creionat indirect de către cei ce se pretează la infracțiuni.

Dacă faci parte din ultima categorie și simți că ceva te neliniștește… nu-ți fă griji, foarte curând le vei aprofunda și fizionomia.

Și dacă cele de mai sus sună a intro de roman polițist, să începem descrierea pe capitole.

La data de 13 martie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au documentat activitatea infracțională a doi bărbați, în vârstă de 29, respectiv 30 de ani, din Răucești și Săcălușești, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Din cercetările efectuate până în prezent a reieșit că, în noaptea de 11 martie a.c., cei doi bărbați ar fi pătruns prin escaladarea unui gard și ulterior prin efracție, în magazia unei societăți comerciale din Târgu-Neamț, de unde ar fi sustras mai multe bunuri și scule electrice, pe care le-ar fi transportat la domiciliul bărbatului de 29 de ani, din Răucești.

Ulterior, la data de 13 martie a.c., cei în cauză ar fi transportat bunurile, la o altă locație, de pe raza localității Săcălușești.

Prin activitatea infracțională a fost cauzat un prejudiciu de aproximativ 28.000 de lei.

În baza investigațiilor efectuate cu operativitate, polițiștii au identificat persoanele bănuite de comiterea faptei, acestea fiind conduse la sediul poliției, în vederea continuării cercetărilor.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională a fost integral recuperat de polițiști, fiind restituit persoanei vătămate.

În baza probatoriului administrat, cei doi bărbați, au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Neamt.

Vreau să mulțumesc din suflet echipei de la Politia Judiciară Târgu Neamț , formațiunea Investigații Criminale, pentru recuperarea de bunuri în valoare de peste 25 000 lei! Sunt niște adevărați profesioniști care în mai puțin de 24 de ore au prins făptașii. Niște polițiști adevărați și dedicați meseriei lor! Tot respectul pentru munca pe care o fac, mă înclin în fața lor!!!”, transmite târgnemțeanul vizat de hoți în acest caz.

Luni, 14 martie a.c., cei doi făptași urmează a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Neamț, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

* Va urma.*

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate