Duminica se sfinteste capela de la Detasamentul de Pompieri Targu Neamt

0

      Duminica,  16 martie  2014 de la ora 11.30 are loc slujba de sfintire a micului lacas de cult de la Detasamentul de Pompieri Targu Neamt. Slujba de sfintire a locasului de inchinare cu hramul Sfantul Iosif cel Nou de la Partos si Sfantul Mare Mucenic Gheorghe, va fi oficiata de catre Inaltpreasfintitul Parinte Teofan, Mitropolitul Moldovei si Bucovinei. 

      Sprijinul pentru ridicarea si finalizarea lacasului de cult a venit din partea manastirilor din imprejurimi, a cetatenilor cu bunavointa si chiar a personalului. Pictura din interiorul capelei a fost realizata de doi subofiteri din cadrul subunitatii de pompieri, cu ajutorul unor elevi seminaristi, iar mobilierul a fost sculptat de doi pompieri ai detasamentului.

      Targnemtenii sunt invitati sa participe la slujba de sfintire de duminica, si de asemenea vor avea acces special spre inchinare ori de cate ori vor dori.

 

Viorela Gherasim

)

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate