Lansare de carte

0

IMG_1251

 

M­âine, 13 martie, de la ora 14.00, Doru Viorel Ursu, Ministru de Interne în Guvernul Roman, lansează Ciclul “Sânge și carne de om” la Târgu Neamț.

Este vorba despre un ciclu memorialistic alcătuit din trei volume: Cartea întâi – ”Drama unui minister”, Cartea a doua – ”Acvariul Groazei” și Cartea a treia – ”Enigma mieilor”. Toate volumele fac referire la evenimentele petrecute în decembrie 1989.

Tripla lansare de carte are loc în Sala de Ședințe a Primăriei Târgu Neamț și pot participa toți târg-nemțenii interesați de acest subiect.

 

 

Doru Viorel Ursu, magistrat de profesie, a devenit președintele Tribunalului Militar din București în 1989 și a instrumentat procesul lui Nicu Ceaușescu (fiul soților Elena și Nicolae Ceaușescu) în 1990. A fost Ministru de Interne (14 iunie 1990- 16 octombrie 1991) în Guvernul Roman, apoi secretar de stat la Ministerul de Externe. A ieșit din politică în 1997, iar acum are propriul său cabinet de avocatură.

 Andreea Trăsnea

Doru-Viorel-Ursu

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate