Sfințirea Capelei de la Detașamentul de Pompieri Târgu Neamț

2

      Duminică, 16 martie, Înaltpreasfințitul Teofan, Mitropolitul Moldovei și al Bucovinei, a oficiat sluba de sfințire a capelei de la Detașamentul de Pompieri Târgu Neamț, după săvârșirea Sfintei Liturghii în biserica „Sfinții Trei Ierarhi” din Humulești. Aici a fost săvârșită și cea de-a cincea Tană a Bisericii Ortodoxe, un diacon fiind hirotonit preot.

Sute de credincioși au venit să primească binecuvântarea IPS Teofan. La eveniment au participat și oficialitățile orașului, printre care primarul Vasilică Harpa, viceprimarul Traian Humulescu și city-managerul Vasile Apopei. Pompierii Detașamentului de la Târgu Neamț s-au bucurat și de prezența oficialilor de la județ (prefectul Vlad Angeluță și deputatul Ionel Arsene).

Micul lăcaș de cult poartă hramul Sfântului Iosif cel Nou de la Partos (patronul spiritual al pompierilor) și hramul Sfântului Mare Mucenic Gheorghe.

 Andreea Trăsnea

Viorela Gherasim


2 Comentarii
  1. Cristi spune

    DOAMNE AJUTA FFFFF FRUMOS

  2. MIHAELA spune

    IONEL ARSENE TREBUIA SA SE ASCUNDA SA NU IASA IN FRUNTE

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate