Comunicat de presa

0

 

       PRIMARIA ORASULUI TIRGU NEAMT

str.Ştefan cel Mare  62, 615200 Tîrgu Neamţ,       Tel. 0233/790245; 790305;   Fax: 0233/790508

E-mail: tgnt@primariatgneamt.ro

Biroul de presă

Nr.4156 din 18.03.2014

 

Comunicat de presă

 

      Vasilică Harpa, primarul orașului Tîrgu Neamț a participat, alături de comisia de evaluare, la recepția de lucrări de la secția de reumatologie din cadrul Policlinicii Orășenești Tîrgu Neamț. Lucrările au constat în: compartimentări, tencuieli și zugrăveli, a fost montată tâmplărie PVC, a fost refăcută instalația termică (au fost schimbate caloriferele vechi cu panouri de oțel), instalația electrică, instalația sanitară, s-a pus gresie, faianță, linoleul medical. Costul total al lucrărilor s-a ridicat la 140 mii lei.

      Sunt în proces de finalizare lucrările de extindere, modernizare și dotare a Unității de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Orășenesc Sf. Dimitrie, cât și modernizarea drumului de acces pentru ambulanțe. Costurile lucrărilor la UPU se ridică la 349.444,4 lei, iar pentru drumul de acces la 195.477,72 lei.

      ”Cum am mai spus, una din prioritățile mele reprezinta modernizarea Spitalului și a Policlinicii din Tîrgu Neamț. Cu toate datoriile în care este ancorată Primăria, am reușit ca anul trecut să încheiem lucrările de modernizare la secțiile de cardilogie și pediatrie, acum am finalizat lucrările la reumatologie și suntem pe ultima sută de metri și cu lucrările de la UPU. În decursul acestui an, vom efectua lucrări de modernizare și la secția de chirurgie.”a declarat primarul Vasilică Harpa.

 

Amalia Penu

Purtător de cuvânt

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate