Filtru la usa Primarului din Targu Neamt

3

          Aglomeratiile zilnice de la usa primarului Harpa vor fi de domeniul trecutului. Incepand de luni, 17 martie, la etajul 1 al primariei, accesul spre birourile conducerii orasului este restrictionat. Usile care blocheaza intrarea sunt prevazute cu un sistem de videointrefonie  necesar pentru selectarea persoanelor care se prezinta cu diverse probleme.

        Cine a venit cu ideea  formei de securizare, care sunt intentiile si argumentele pentru masura luata, aflati in materialul video.

Viorela Gherasim

3 Comentarii
  1. ioan spune

    O decizie proasta, primaria e o institutie publica, sigur nu trebuie sa intrii toata ziua buna ziua la usa primarului, dar de aia exista orar de programari, gardian la intrare etc. E cumva ARIA 51 acolo? E o greseala politica, nimeni nu il cred pe city manager ca e ideea lui…de la Harpa e 100%. Repet institutie publica,nu unitate militara, mai sunt si barierele de la poarta

    1. hugos spune

      Domnul primar spunea in campania electorala ca usile biroului sau vor fi deschise oricand si pt oricine ca si pe vremea lui Arnautu,dar se pare ca au fost doar promisiuni de campanie electorala.Foarte urat din partea primariei sa restrictioneze accesul!Sa speram ca nu vor pune videointerfon si jos la intrarea principala .Acei oameni nu vin la primar pt ca nu mai pot de bine,vin pt ca au probleme,iar primarul ar trebui sa-i asculte si sa-i ajute cat se poate!

  2. Jimbo spune

    Daca toti scrieti un articol spuneti si suma care s-a cheltui pentru acel sistem cat % scrie pe foaie si cat % a trecut pe sub foaie. Doar e o institutie publica si cetateanul are dreptul sa stie costul acestor echipamente.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate