Scandal cu agresiune într-un bar din Târgu-Neamț

0

Pe fondul consumului de alcool, un bărbat de 39 de ani, din județul Botoșani, folosindu-se de un cuțit, a provocat scandal și a tulburat ordinea și liniștea publică. S-a întâmplat marți, 18 aprilie, la un bar din apropierea Casei Culturii din Târgu-Neamț.

Bărbatul în cauză a fost scos din unitatea respectivă de administratorul barului, dar a revenit la scurt timp, continuând să se manifeste violent. Ba chiar a exercitat și acte de violență asupra unui bărbat de 52 de ani, după care ar fi fugit de la fața locului.

Întâmplarea a făcut ca o patrulă din cadrul Detașamentului de Jandarmi Târgu-Neamț să se afle în apropiere. După ce un trecător le-a spus că ar fi avut loc o agresiune la un bar din apropiere, jandarmii l-au identificat pe presupusul agresor în zona primăriei orașului și, la efectuarea controlului corporal, au identificat asupra sa cuțitul folosit la săvârșirea agresiunii. Totodată, jandarmii târgnemțeni l-au legitimat, au întocmit actele procedurale și l-au predat Poliției orașului Târgu-Neamț pentru cercetări. Informația ne-a fost confirmată de sg. major Georgiana Doboș, purtător de cuvânt al IJJ Neamț: Patrula de jandarmi din Târgu-Neamț, în timp ce ce deplasa pe bv. Ștefan cel Mare, a identificat o persoană (presupusul agresor) pe care au condus-o la sediul poliției în vederea cercetărilor.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a confirmat că bărbatul de 39 de ani este agresorul din bar. De altfel, victima, bărbatul de 52 de ani din Târgu-Neamț, a sesizat și polițiștii cu privire la agresiune.

În baza probatoriului administrat, bărbatul de 39 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul săvârșirii  infracțiunilor de portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, potrivit sinsp. Ramona Ciofu, purtător de cuvânt al IPJ Neamț.

Astăzi, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Neamț, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Instanța a dispus control judiciar.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate