Intretinerea site-ului www.cetateaneamtului.ro este finantata de primarul orașului Tîrgu Neamț, Vasilică Harpa.

4

Intretinerea site-ului www.cetateaneamtului.ro este finantata de primarul orașului Tîrgu Neamț, Vasilică Harpa.
Pana in momentul de fata Cetatea Neamtului nu a avut niciodata o pagina oficiala de internet, site-ul apartinand unei fundatii ce se ocupa de promovarea turistica in Neamt . Fosta conducere a judetului Neamt si fosta conducere a orasului Targu Neamt nu au considerat ca este necesar ca Cetatea sa aiba un site oficial, ci mai degraba au fost interesati sa cheltuiasca foarte multi bani intr-un mod inutil .
Afland de aceasta situatie, primarul orașului Tîrgu Neamț, Vasilică Harpa s-a hotarat sa finanteze din banii personali , intretinerea acestui site de internet ce prezinta date despre Cetatea Neamtului .

4 Comentarii
  1. Palade spune

    Am o curiozitate. De unde are bani dl primar pentru atatea binefaceri? AUDIT-ul l-a platit din bani proprii, conform propriei declaratii. Acum finanteaza acest site. Ce salariu are dl primar de isi permite aceste finantari cu o asemenea lejeritate? El nu are familie, nu cheltuie acasa, mancare,facturi, masini, etc? I-au mai ramas din aia 200.000 euro?!

    ADMIN : Chiar daca ai comentat cu identitati multiple si ar fi trebuit sa stergem comentariul dupa cum vezi ai voie sa vorbesti ca doar e pe banii lui Arnautu nu ?:)
    Intretinerea site-ului cetateaneamtului.ro este o cheltuiala fabulos de mica pe care ar fi putut sa o faca orice alt functionar public din salar fara sa il deranjeze . Diferenta este ca unora le pasa si altora nu .
    Pe viitor te rog comenteaza cu numele adevarat sau cu un singur pseudonim pentru ca oricum stim cine esti si de unde tastezi …asa e cu internetul asta nu prea are secrete si nu trebuie sa te ascunzi de noi cand faci comentarii anti USL pentru ca nu le cenzuram . E dreptul tau sa scrii ce crezi sau primesti bani ca sa crezi . 🙂

  2. Nicu spune

    …..felicit pe domnu Daniel Harpa daca finateaza si actualizeaza acest site.Comentariul de mai sus este rautacios …si la o adica de ce va luati d e primaru Harpa, ca nu el e acolo centru de decizie! Eu nu agreez NICI PDL ,NICI USL,DAR TREBUIE S A FIM CORECTI SI SA NU PUNEM IN CARCA PRIMARULUI AIURELI! EL ARE DESTULE PROBLEME CU FUNCTIA ASTA,ASA CA MAI BINE-L CRITICAM CONSTRUCTIV,NU?

  3. Beeecali spune

    Asta nu e ziar, ba. asta nu e presa, E pupincurism la adresa USL> Cat iti da ba Iosub Harpa si Arsene sa i pui in cur? Ceea ce faci tu, e o rusine la adresa adevaratei prese. Ca un jurnalist sa i ia apararea unui politician prin comentarii se cheama slugareala. Slugoilor

    ADMIN :
    Noi nu suntem de partea PSD sau PNL . Noi suntem de partea cititorilor si ce sa vezi ? Cititorii nostri in proportie de 90% nu vor sa mai auda de PDL .
    Daca cititorii nostri vor fi interesati de maine de fizica cuantica veti vedea la noi doar articole despre Albert Einstein . Noi scriem tipul de articole care sunt citite si cu foarte mult pragmantism va spunem ca daca ne apucam de laudat PDL-ul riscam sa nu mai avem cititori .
    Interesant este ca pe cealalta parte cei de la USL ne reprosau recent ca facem prea multa promovare lui Arnautu dar spre diferenta de dvs. ei au spus frumos ce au avut de spus nu au folosit marlanisme ca dvs.

    1. Nicu spune

      Eu nu cred ca managementu unei societati e rodul partidelor care o conduc,ci al indivizilor potriviti pusi in functiI potrivite ,la locuri potrivite si la momentul de timp potrivit!! DUPA CUM VAD ,NICI DL ARNAUTU SI NICI DL ARSENE NU AU AVUT ACESTE CALITATI,ASA CA GREUL SI NENOROCIREA IN ACEASTA TARA VA CONTINUA ..MULT SI BINE!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate