Analize gratuite la Biotest

0

În luna iulie târg nemțenii pot beneficia de analize gratuite dacă apelează la laboratorul de analize medicale Biotest.

Singura condiție care trebuie îndeplinită este să prezinte  un bilet de trimitere prescris de medicul de familie sau specialist:Biotest vine în întâmpinarea locuitorilor din orașul Târgu Neamț ca urmare a nevoilor de asistență medicală. Am obținut un punctaj foarte bun la criteriul de calitate, motiv pentru care ni s-a alocat o sumă mai mare de bani pentru această perioadă, de la Casa de Sănătate. Asigurăm pacienții că vor fi mulțumiți de serviciile oferite de laboratorul nostru”, afirmă Iuliana Diaconu, director economic Biotest.

Astfel de activități promoționale au fost desfășurate și la începutul lunii iunie: „De Ziua Copiilor, de fapt pe parcursul întregii săptămâni (1-7 iunie), am oferit servicii gratuite copiilor, însoțite de dulciuri. Sperăm că seria surprizelor va continua și în luna august pentru pacienții care vin la noi”, adaugă Iuliana Diaconu.

„E prima dată când nu plătesc pentru analize. Mă întorc cu soțul, să-și facă și el. Dacă sunt gratis, vine!, spune Mariana (36 ani) – pacientă întâlnită la sediul Biotest.

Oferta se încheie pe 31 iulie. Până atunci, orice persoană asigurată, copil, elev, student, salariat sau pensionar poate beneficia de analize gratuite. Sediul Biotest este situat pe strada Mihai Eminescu, Bloc M8.

Andreea Trăsnea

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate